POMPPIEN KOHTI UUTTA VUOTTA – MITÄ OSTIN ITSELLENI LAHJAKSI?

Tästä on tullut jo ikään kuin perinne. Minna Parikan kesäalet ovat parhaimmillaan aina synttäreideni aikaan ja lahjapaketista on jo muutamana vuonna paljastunut uudet poposet, tai ehkä tarkemminkin sanottuna pupuset.

Tänä vuonna pupuset olivat kuitenkin postissa jo ennen synttäripäivää, sillä iskin silmäni hopeisiin kesäpupuihin, jotka olivat hurjassa alessa. Kävi kuitenkin lopulta niin, että viimeinen hopeinen kenkäpari ei päätynytkään minulle pienen valmistusvian vuoksi. Samaista mallia löytyi kuitenkin vielä toisessa sävyssä ja lopulta Conejot pomppivat kenkäkaappiini, tai itse asiassa heti ahkeraan käyttöön, fuchsian punaisina. Ja hyvä niin, tajusin, että kaapissani ei ole yksiäkään punaisia kenkiä ja kaiken kukkuraksi tämä pari sujahti ja istui jalkoihini täydellisesti.

Pupulaumani alkaa olla täydellinen. Parhaita synttärilahjoja tällaiset sisäsiistit ja hiljaiset lemmikit, jotka kävelyttävät korvat hörössä sohvaperunaa.


Posted in and tagged by NOORA.