SORSAPOIKUEITA BONGAILLEN

Huomenta! Olen tänä kesänä jakanut kesälomaani niin, että pitkiä viikonloppuja osuu eteeni useammin ja jälleen on starttaamassa mukava kesäarkipäivä lomaa vietellen. Pian nurkan takana kolkuttelee jo se kauan odotettu kolmen viikon pituinen lomapätkäkin, mutta toistaiseksi tällainen kolmen päivän vapaakin sopii suunnitelmiini erinomaisesti. Viikonlopulle on suunnitteilla niin roadtripiä kuin juhlintaakin, joten luotan siihen, että tällainen lyhyempikin loma voi virkistää ja tsempata vielä yhteen työviikkoon.

Onko teillä jo lomat purkissa vai vielä käynnissä? Vai vieläkö jollain siintävät lomapäivät vasta kesäisessä horisontissa?

MEKKO ELLOS (*saatu)   KENGÄT TOKMANNI   LAUKKU LIDL

Mikäli mietitte viikonlopuksi mukavaa ajanviettopaikkaa ystävien kesken täällä Tampereella, suosittelen lämpimästi säiden suosiessa Sorsapuistoa. Paikka on niin kaunis esimerkiksi piknikin miljööksi, ja upeaa suihkulähdettä ihastellen jäätelöhetkikin maistuu tavallista paremmalta. Sateen sattuessa voi kipitellä piiloon Tamperetalossa sijaitsevaan Muumimuseoon tai käydä herkuttelemassa Tuhtossa. Jos hyvin käy, lampea kieräessäsi saatat bongata yhden jos toisenkin suloisen sorsapoikueen ja ainakin yksi tyyppi on takuuvarmasti paikalla – Muumimuseon Muumipeikko-patsas, jonka kanssa kuuluu ottaa ehdottomasti kaverikuva!

Nämä kuvat on otettu kesäpäivästä iloiten juurikin Sorsapuiston kauniissa maisemissa. Toivottavasti tämäkin lomapäivä sujuu yhtä leveästi hymyillen. Ihanaa perjantaita!


Posted in and tagged by NOORA.