NÄMÄ KOLME ROADTRIPIÄ HALUAN KESÄLLÄ TEHDÄ

Kuten muutama saattaakin jo edelliskesistä muistaa, rakastan roadtripejä. Ne tekevät minulle kesän. Viime kesänä en pystynyt lomailemaan kesällä niin, että olisin päässyt reissailemaan ympäri Suomea perheeni kanssa, ja kirjoittelinkin teille vasta elokuussa, kuinka autoretki äidin ja isän kanssa Yyteriin tuntui kesän ensimmäiseltä päivältä. Roadtripeissä on tunnelmaa; vaikka ulkomaille asti ei ehtisikään, Suomenkin rajojen sisäpuolelta löytyy paljon paikkoja, jotka haluaisin tulevan kesän ja tulevien lomieni aikana nähdä.

Tässä niistä kolme. Kerrothan kommenttiboksissa minne sinä aiot kesällä suunnata – jos vaikka nappaisin muutaman vinkin talteen! 


TAKKI H&M  HOUSUT H&M   TENNARIT REEBOK  AURINKOLASIT GINA TRICOT  KORVAKORUT DESIGN BY KIETO (*saatu)   NEULE NEW LOOK


(1) Palsanmäen huutokauppa. Kyllä, tänne on päästävä! Olen seurannut Huutokauppakeisarin menestystarinaa ensimmäisistä jaksoista alkaen, ja miltei joka jakson aikana mietin sitä, miksi en ole jo käynyt tuolla. Haluan ostaa Markulta makkaran, huutaa itselleni harvinaisen muumimukin ja maistaa Helin tekemiä leivonnaisia kahviossa. Ja selfie Akin kanssa, se olisi jees!

(2) Frantsila. Hämeenkyrössä sijaitseva Frantsilan Kehäkukka on suosittu matkailukohde ja työkaveri kehottikin ottamaan Frantsilan kasvisravintolan sekä yrtti- ja lahjatavaramyymälän ehdottomasti kesän must see-listalle siellä käytyään. Kahvila on kuulemma todella viehättävä. Pusseihin ja purkkeihin on säilötty ruokaa ja rohtoja, kotimaisia tuotteita, joita voi ostaa myös kotiinviemisiksi. Kuulitteko muuten, että Uhana Design lanseerasi juuri myyntiin Frantsilan kanssa yhteistyössä tehtyjä tuotteita kuten kasvoöljyn!

(3) Wanha Markki. Ylistarossa sijaitseva Wanha Markki, eläinten vanhainkoti, on tarjonnut parinkymmenen vuoden aikana kodin jo sadoille lopetusuhan alla olleille eläimille. Paikka tarjoaa eläimille leppoisat eläkepäivät, rapsutuksia ja rakkautta ja se onkin vuosien varrella noussut myös suosituksi matkailukohteeksi. Wanhan Markin takana on niin sydämellinen ajatus ja upea toiminta, että täällä haluan ehdottomasti mennä käymään. Ja rapsutusintoa riittää!

Siinä kolme omaa roadtripkohdettani kesän bucketlistillä- minne sinä aiot kruisailla?

 


Posted in and tagged by NOORA.