JOPAS OLI MELKOINEN VIIKONLOPPU!


LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE / BY EMKA TAMPERE (*saatu)    FARKUT MARKS & SPENCER (*saatu)    TEKONAHKATAKKI ZARA    PAITAPUSERO OBJECT   AURINKOLASIT H&M    TENNARIT CONVERSE    KORVAKORUT NUNUN MAAILMA (*saatu)


Apuva, kuinka kiva viikonloppu! Viikonloppuni oli aivan täpötäynnä ohjelmaa, mutta tuntuu silti siltä, että olen sen jäljiltä enemmän virtaa täynnä kuin pitkiin aikoihin. Toisinaan on tuollaisen aktiivisen viikonlopun jälkeen sellainen olo, että se virkisti paremmin, kuin viikonloppu, jonka viettää sohvanpohjalla köllötellen. Molemmat tekevät toki hyvää, mutta nyt oli tilausta tällaiselle vauhtiviikonlopulle!

Lähdimme lauantaina ajelemaan jo aamusta kohti Helsinkiä. Luvassa oli eräs tapahtumakäynti blogiyhteistyön tiimoilta (heti huomenna siitä lisää! <3) ja pääsinpä silittelemään myös suloista koiraherraa, joka oli vauvasta kasvanut jo ainakin taaperoksi. Lauantai-ilta huipentui megaupeaan kokemukseen, kun Zadaan ja Starsquadin kutsumana pääsin nautiskelemaan Antti Tuiskun Hartwall-keikasta aitiosta. Kameroita ei tapahtumaan saanut kantaa mukana, ja voi kuinka omituinen olo olikaan, kun makeita hetkiä ei voinutkaan tallentaa muistikortille. Tosin, enpä muista koska viimeksi olisin keskittynyt keikasta nauttimiseen yhtä paljon kuin lauantaina. Mimmit jatkoivat limusiinilla Skohaniin jatkoille, mutta minä hyppäsin oman Mattini kyytiin Emman kera ja suuntasimme Tampereelle takaisin vielä yömyöhään.

Sunnuntaiaamuna heräsinkin sitten innostuksesta hihkuen, kun Minna Parikka Sample Sale avautui Design Torin yhteydessä. Olimme sopineet pikkuserkkulikkani kanssa, että menemme jo hyvissä ajoin kenkiä kärkkymään, ja kuinka ollakaan, pääsimme jonoon ensimmäisinä! Meille infottiin, että se tavanomainen sisäänkäynti olisi ”oikea” jonotuspaikka, mutta vartti ennen tapahtuman alkua, oveen tuotiinkin lappu, että sisäänkäynti olisikin vain toisella puolella. Voin kertoa, että ?&%?!!”&##%! Jep. Jouduimmekin siis pitkän jonon hännille, ja kun pääsimme lopulta sisälle, pöydän ympärillä oli sellainen kaaos, että luovutimme suosiolla. Toki tuokaan reissu ei hukkaan mennyt, pääsin vaihtamaan rauhassa pitkästä aikaa kuulumisia Ellin kanssa.

Mutta en antanut periksi! Lähdimme kaupungilla käymään vielä myöhemmin iltapäivällä ja päätin käydä tsekkaamassa josko pöytää olisi täydennetty uusilla kengillä. Kyllä kannatti! Pöydän ympärillä ei kuhissut enää kuin muurahaispesässä ja pääsin rauhassa sovittelemaan kenkiä. Kotiin kannoin kahdet kengät ja aamuinen mielipaha katosi sen myötä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Pupulauma kasvoi taas.

Meininkiä ja menoja siis riitti suuntaan jos toiseenkin. Illan kruunasi visiitti äidin ja iskän luona, Suomen lätkämatsi sekä uusien popojen sovittelu. Aivan täydellinen viikonloppu. Nyt kohti pätkittyä arkiviikkoa ja uusia juttuja – pitäkäähän reippaan letkeä maanantai!


Posted in and tagged by NOORA.