PÄÄSKYSESTÄ EI PÄIVÄÄKÄÄN


KORVAKORUT MAMAKORU (*saatu)    FARKUT ZARA    TAKKI ODD MOLLY    KENGÄT TIMBERLAND


Pääskyjä horisontissa! No hyvä on, ei ehkä ihan vielä niitä ihkaoikeita lintusia, vaan vasta maailman suloisimpia ja lennokkaita pääskykorviksia. Nämä korvakorut tuovat taatusti mukanaan kevään – jos ihastuit niihin yhtä kovasti kuin minä, kannattaa blogin puolelle klikkailla tiensä jo aamulla!

Ihan kuin ilmassa olisi kuitenkin ollut jo ripaus kevättä tällä viikolla. Vai kuvittelenko vain? Ainakin aurinkolasit ovat löytäneet tiensä useampaankin otteeseen nokan päälle ja olen jopa uskaltanut jättää hanskat kotiin parina aamuna. Sen lisäksi olen joutunut väistelemään ohiajavia, kuraa roiskuttelevia autoja työmatkaa taittaessani ja havainnut nenän kutiavan taas pölykauden alkamisen merkiksi. Pakkohan näiden on olla kevään merkkejä.

Luntakin maasta toki vielä löytyy, enkä ole uskaltanut kiikuttaa siksi talvitakkeja varastoon. Tämä on nimittäin se vuodenaika, kun useimmiten saan itseni kipeäksi ja tänä vuonna teen kaikkeni ettei kevätflunssa tavoita minua. Sinkkitabletit, D-vitamiini ja villasukat eivät siis ole vielä menossa kesäteloille. Kun niiden kylkeen yhdistää vielä hitusen liikuntaa ja säännöllisiä visiittejä hierojalle, toivon, että kroppa alkaa olla rankan talven jälkeen pian kunnossa. Vielä, kun löytäisin nyt hiihtokauden päättyessä lajin, joka saisi innostumaan liikkumisesta. Yogaian suunnittelin hankkivani taas liian pitkän tauon jälkeen käyttööni ja josko katujen sulaessa lenkkipolutkin alkaisivat houkutella enemmän.

Mitä lajia sinä suosittelisit tälle sohvaperunalle ja laiskalle liikkujalle? Kaikki vinkit otetaan vastaan!


Posted in and tagged by NOORA.