LENTELEVÄTKÖ PÄÄSKYT PIAN SINUN KORVIISI? (ARVONTA!)

Ihanaa, että saavuit blogiini juuri tänään visiitille. Näillä näppäimillä käynnistyy nimittäin yksi kevään hurmaavimmista arvonnoista. Lentelevätkö pääskyt pian juuri sinun korviisi vai säihkyvätkö miniviuhkat osana ihania kevätasujasi?

Sain jokin aika sitten Mamakorun Petralta viestiä, jossa tiedusteltiin haluaisinko korulippaaseeni suosikkini brändin valikoimasta. Kuten tiedättekin, olen kauniiden ja näyttävien korvakorujen tosifani ja pian postiluukustani jo tipahtivatkin alas eilisessä postauksessanikin nähdyt vaaleanpunaiset pääskyt ja kultaiset viuhkat. Sydän heitti kärrynpyörää ihastuksesta nämä aarteet nähtyäni!

Mamakoru halusi hemmotella kevään kunniaksi myös lukijoitani. Yksi onnekas teistä voittaa nimittäin pian korviinsa valitsemansa Mamakorut! Käy kurkkaamassa Mamakorun sivuilta, mitkä korvakoruista sinä valitsisit, jos onni potkaisisi tässä hurmaavassa kevätarvonnassa. Kerro suosikkisi kommentissasi. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 14.4.

Psst! Voit näppärästi tuplata mahdollisuutesi voittaa, sillä samainen arvonta starttaa käyntiin myös instassani (@curiousnoora) tämän päivän aikana! ;)

EDIT:// Onnea Saija! Arpaonni osui tällä kertaa sinuun. Mamakoru on yhteyksissä sinuun! <3

*Postauksessa esitellyt korvakorut saatu / Mamakoru.


Posted in and tagged , by NOORA.