BLOCKFEST 2017 | MY LOOK

P8180325 P8180401 P8180398 P8180349

Blockfest 2017 on täällä! Olimme jo miltei heti porttien avauduttua Iinan kanssa eilen liikenteessä ja ehdimme tutustua niin Sokoksen salaatteihin (kyllä, ja tänään uudestaan!) kuin festarialueeseen ylipäätäänkin. Sokos VIP:n alue on tänäkin vuonna todellinen herkku; tällainen mukavuudenhaluinen festarimimmi arvostaa sitä, että tukan ja meikin voi käydä laittamassa kuosiin vasta paikan päällä, keikkoja voi tiirailla mukavilta loungealueilta ja sitä festarisafkaakin löytyy näppärästi käden käänteessä. Tosin, VIP-alueella on niin herkullinen kauneuspiste meikkeineen, että suosikkiartistien keikat saattavat sujahtaa ohi huomaamatta, kun unohtuu meikkejä hypistelemään..

P8180405P8180394

Rakastuin niin jo aiemmin blogissa tällä viikolla nähtyyn pantterifarkkutakkiini, että halusin ehdottomasti laittaa sen ylleni myös eilen. Yritin asua valitessani varautua niin sateeseen kuin paisteeseenkin, joten takin alle heitin vain mukavan trikoohameen ja puseron. Festarilookini ovat vuodesta toiseen rentoja ja sellaisia, joissa viihtyy pitkänkin päivän. Jalkaan kannattaa aina valita mukavat popot, joilla jaksaa seisoskella keikoilla ja reppuun kannattaa aina varuiksi ottaa mukaan kertakäyttösadetakki. Hyvin samalla kaavalla täällä juuri suunnittelin kakkospäivänkin lookia. Tosin, eilisestä opin, että Adidas on se THE JUTTU tänäkin vuonna. Kolmea raitaa löytyi niin laukuista, housuista, kengistä, huppareista, verkkaritakeista..


FARKKUTAKI ZARA   HAME H&M   LAUKKU LINDEX   KENGÄT MINNA PARIKKA


Mutta day 2 kutsuu jo! Ratina otetaan suunnaksi siis tänäänkin, asuksi valikoituu jotain aivan muuta kuin eilen ja toivokaamme, että luvassa on mukava ja leppoisa festaripäivä. Kävin toissapäivänä pienessä operaatiossa ja selässäni olevat tikit yrittävät kovasti lannistaa festarifiilistäni kipuilemalla vielä tänäänkin, mutta tästä se lähtee.

Blockfest, täältä tullaan taas!

P8180344P8180383P8180342

*Sokos VIP-lippu saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.