KOSKA OLET VIIMEKSI OSTANUT ITSELLESI LAHJAN?

P6023274 P6023258 P6023278 P6023251

On ihan tosi ok ostaa itselleen joskus pieni lahja. Vaikka ihan pyytää se myymälässä pakettiin ja availla vasta kotona. Eikö olekin? Kaikki ovat ansainneet silloin tällöin vähän hemmottelua ja on se hemmottelu sitten ylihinnoiteltu erikoiskahvi tai pusero näyteikkunasta, jonka ohi olet kävellyt työmatkalla kymmeniä kertoja, on ihan ok hankkia itselleen jotain kivaa.

Olen melkoinen tarjoushaukka. Pyrin aina metsästämään käyttööni ne parhaimmat alekoodit, tutkin alerekkejä sekä bongailen ystävämyyntejä ja muutenkin punnitsen hankintojani tarkkaan. Hetken mielijohteesta teen heräteostoksia nykyään todella harvoin. Kulutustottumukseni ovatkin muuttuneet melkoisesti ja siinä missä aiemmin saatoin klikkailla verkkokaupan alesta itselleni ison tilauksen muutaman euron herkkuja kotiin, nykyään hankin mieluummin jotakin sellaista, joka kestää aikaa ja käyttöä. Mieluummin samalla hinnalla yksi kiva toppi, kuin kasa sellaisia, jotka jäävät nurkkiin pyörimään. Silloin tällöin löytyy kuitenkin yllättäen jotakin, joka saa sydämen heittämään kärrynpyöriä.

P6023261

Mutta koska olen viimeksi ostanut itselleni pienen lahjan? Jotakin sellaista, joka ei ollut ihan välttämätön hankinta, mutta joka teki minut ikionnelliseksi. Kuvissa näkyvä Iittalan Vitriini on matkamuisto meidän Helsingin reissulta, minun ja iskän yhteiseltä roadtripiltä. Pysähdyimme Riihimäen ABC:llä ja kipitin heti Iittala Outletiin. Kassan vieressä oli kasa vaihtovärisiä Vitriinejä, joiden kansi hehkui pinkin ja pohja vaaleansinisen sävyissä. Kodissamme on pari pientä Vitriiniä, mutta isompaa versiota tuosta klassikosta en koskaan ole raaskinut ostaa. Tämä vaihtovärinen aarre oli kuitenkin niin hurjassa alennuksessa, että päätin ostaa sen itselleni. Se oli valmiiksi paketoitukin.

Kotiin päästyäni laitoin muutaman ruusunnupun kuivumaan ja kuivatut kukkaset siirsin lopulta Vitriinin sisuksiin. Olihan se vähän sellainen heräteostos, mutta joka kerta hymyilyttää, kun kuljen sen ohi. Ihana aarre. Ja ihan vaan lahja itselle.

Mitä sinä olet viimeksi ostanut itsellesi lahjaksi?

P6023268 P6023271

Ps. Vielä vinkkiviitonen heille, jotka suuntaavat pidemmän matkan takaa vaikkapa kesällä rippijuhliin, ja kukkien ehjänä perille saaminen on hankalaa; kuivata kukat valmiiksi (hyvissä ajoin ennen juhlia) ja sujauta ne Vitriinin sisään. Aika kiva lahjaidea, vaikka itse sanonkin. ;)


Posted in and tagged by NOORA.