UUDEN UNIKAVERIN VOITTI..

IMG_4546

Eppu todennäköisesti kaivautui juuri syvemmälle Matin kainaloon, siinä missä minä nousin sängystä jo puoli viiden maissa. Olen juuri matkalla Helsinkiin aamujunan kyydissä ja edessä on pitkä mutta varmasti myös huippumukava päivä. Toivotaan, että aurinko hellisi eikä tämä manselainen eksyisi ainakaan kovin pahasti paikasta toiseen kiirehtiessään (on minulla onneksi ensiluokkainen navigaattori matkassa mukana).

Nopeasti tulinkin siis vain ilmoittamaan, että Epun Koiranpäivä-arvonnasta uuden unikaverin ja pienen yllärin voittivat..

..KIIA & RAPSU!

Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Seuraavalla kerralla pitää arvontaan yhdistää jokin kuvanlähettämismahdollisuus, sillä voi kuinka hauska olisikaan ollut nähdä minkänäköisiä karvakorvia ja kullanmuruja ruudun toiselta puolen oikein löytyykään. <3

Hurmaavan hauskaa päivää kaikille!


Posted in and tagged by NOORA.