HIUKSENHIENO IHASTUS X 5

P4230593 P4230641 P4230594

Tarkoituksenani on istahtaa taas pian Kirsin penkkiin laitatuttamaan kutreja kesäkuntoon, mutta kampaamokäyntien välillä pyrin jatkuvasti pitämään parhaani mukaan huolta sekä hiusten kunnosta että sävystä. Testailujeni pohjalta olen löytänyt kylppäriini nyt niin hyvän kvartetin tuotteita, että mielestäni on suorastaan velvollisuuteni vinkata niistä myös teille kultakutrit!

Mutta ennen kun tartutaan purkkeihin ja purnukoihin, annetaan ensin raikuvat aplodit ihanalle uudelle suoristusharjalleni (1). Kyllä, se on harja! Itse en ole ikinä ollut mestarisuoristaja, mutta tämä BaBylissin harja on aivan mieletön. Se lämpiää nopeasti, on hellävarainen hiuksille ja tekee lopputuloksesta sileän mutta ilmavan näköisen ja tuntuisen. Hiuksista tulee pehmeät ja hyvinvoivat. Oma ghd:ni on ollut jäähyllä siitä asti, kun tämä aarre saapui luokseni. Lupaan teille pian kuvamateriaalia tällä superharjalla harjatusta lookista, sillä näitä kuvia otettaessa olin suuntaamassa kikkurapäänä liikenteeseen.

P4230640 P4230598 P4230637ccnoora

| 2 | Schwarzkopf GLISS Fiber Therapy Bonding Conditioner : Suosikkihoitoaineeni  korjaa vaurioituneita sidoksia hiuskuidussa  OMEGAPLEX-teknologian avulla. Muutaman euron arvoinen hoitsikkapurkki on ollut käytössäni jo kuukauden päivät ja se on osoittautunut hurjan riittoisaksi. Hauraille latvoilleni hoitoaine on tehnyt todella hyvää ja hoitoaine on toiminut erinomaisesti yhteen saman sarjan shampoon kanssa. Näille annankin siis isot suositukset!

| 3 | Schwarzkopf got2b Fresh It Up Dry Shampoo : Myönnän heti aluksi, että tämä kuivashampoo päätyi Tokmannilla ostoskoriini ihan vain ulkonäkönsä perusteella. Purtilo oli niin pirtsakka, että päätin testata sitä. Ostos osoittautui erinomaiseksi; blondatuille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo tekee hiuksista hetkessä freshin näköiset!

P4230606

| 4 | Seven Silver Shot Shampoo : Olen elämäni aikana ehtinyt testata jo varmaankin kymmeniä erilaisia hopeashampoita, mutta tämä, oi tämä on hyvä! Hius kirkastuu hetkessä ja keltaisuus häviää jo ensimmäisessä pesussa. Tämän purtilon ostin ex tempore-fiiliksellä kampaamosta, ja toivonkin todella, että törmään samaan tuotteeseen vielä toistekin.

| 5 | Rapunzel of Sweden Heat Protection : Todistusaineistoa tehosta löydät täältä.

Seuraavaksi ajattelin hemmotella hiuksia hiusnaamiolla. Pitäisiköhän lämmittää oikein saunakin sadepäivän iloksi..

*Tuotteet 1 ja 2 saatu blogin kautta.


Posted in and tagged by NOORA.