ASUKUVISSA VIIKON PARHAAT LÖYDÖT

P2188955


HUPPARI ZARA   KAULAKORU GINA TRICOT  FARKUT ZARA   SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)


Se ihana valo!

Kävi aivan mielettömän ihana tuuri, kun aamuisen kuvauskeikan kruunasi taivaalla mollottava aurinko ja sain muistikortille niin upealla luonnonvalolla kuorrutettuja kuvia, että kameraa ei lopulta olisi malttanut piilottaa laukkuun lainkaan. Kevätvalo antaa taas niin paljon lisäfiilistä ulkona kuvaamiselle, että me päivätyöläisetkin voimme pian huokaista helpotuksesta, kun vielä työpäivän jälkeenkin ehtii kuvata luonnonvalossa. Omakin asukuvaajani oli aurinkopläjäyksestä niin innoissaan, että miltei ehdin jo itse kyllästyä kameran edessä seisomiseen. ”Yks vielä, yks vielä, nyt tuli tosi kivasti toi valo, yks vielä..”, ihana Mattini. Mutta mikäs siinä seisoskellessa kameran edessä, kun toinen on niin fiiliksissä. En todellakaan valita.

P2188933 P2188926 P2188937 P2188922

Tein tällä viikolla pari todella kivaa löytöä, jotka pääsivät osaksi heti tämän päivän asua. Tuo oversized-huppari oli aivan mielettömän hyvä löytö Zaran aleista, eikä tuo hupullinen ja taskullinen musta pusero tehnyt lompakkoonkaan kuin alle kuuden euron loven! Aivan täydellinen lauantairentoiluun tai vaikka sporttailuunkin. Olen käyttänyt sitä nyt jo kolme päivää putkeen, joten voitaneen todeta, että money well spent.

Olen alkanut taas pikkuhiljaa lämmetä myös erilaisille choker-koruille ja vihdoin löysin niin suloisen kaulakorun Gina Tricotilta, että päätin hankkia sen itselleni. Musta narukoru kiinnitetään paikoilleen lukolla ja säätövaraa on runsaasti. Rusetin voi sitoa itse haluamaansa kokoon ja veikkaankin, että tämä koru on täydellinen kaveri kesällä offshoulder-topeille. Ihanaa tehdä hyviä löytöjä! Nyt kun saisin vielä itsestäni aikaiseksi, että kärräisin pari kassillista vaatteita kirppikselle. Huoh. Miksi ajatus tuntuu jotenkin niin kauhean työläältä, että sitä ei edes huvita suunnitella?!

P2188920 P2188936 P2188951

Illaksi on luvassa mukavaa puuhaa, kun otan käsittelyyn aamulla kuvaamani kuvat ja taustalle laitan pauhaamaan Tappara-Ilves-pelin. Eppu oli vähän huonovointinen torstaisen rokotuksen jälkeen, joten kaivaudumme sohvan pohjalle vieretysten ja otamme ihan rennosti. Sanoisin, että eivät lauantaisuunnitelmat tästä enää mukavammiksi voisi edes muuttua. Paitsi, että pannu on täynnä vastatehtyä Parisienne-kahvia, tuota maailman parasta kahvia, jonka olemassaolon olin kokonaan unohtanut!

Hyvää oloa kaikille. <3


Posted in and tagged by NOORA.