HÄÄHUUMAA

IMG_3426 IMG_3430 IMG_3427 IMG_3431

En ole ikinä oikein pitänyt itseäni ”hääihmisenä”, mutta nyt, kun pikkusiskoni häät lähenevät kovaa vauhtia, olen huomannut itsessäni ihan uusia piirteitä. Olen kenties sokaistunut kaikista niistä sydämellisistä ajatuksista, paljeteista ja ruusunterälehdistä, vaaleanpunaisesta hattarasta ja hulmuavista helmoista niin, että tekisi itsekin mieli suunnata sovittelemaan hääpukuja. En ole ikinä pukenut hääpukua ylleni ja ajatus kiehtoisi nyt enemmän kuin koskaan. Mutta nyt ei ole sen aika. Tämä vuosi on Roosan ja Veetrikin, enkä malta odottaa, että kaikki ne paperille kirjatut, ihanat hääsuunnitelmat muuttuvat todeksi.

Ja mikä se sellainen ”hääihminen” edes lopulta on? Tottahan toki minäkin haluan sanoa tahdon ja tirauttaa onnenkyyneleet löytäessäni sen oikean mekon, mutta haluaisin kuoria ympäriltä kaiken muun hössötyksen. Eiköhän meidänkin häistämme lopulta tule juuri sellaiset täydelliset, meidän näköisemme.

IMG_3429CCNOORA

Lähipiirissämme juhlitaan tänä vuonna useampiakin häitä ja olen päässyt jo askartelemaan korttia niin tulevalle morsiolle kuin keksimään myös lahjapaketteihin hääaiheisia lahjoja. Häälahjoja etsiessäni törmäsin niin kauniiseen Siksi tahdot-Hääkirjaan, että halusin vinkata siitä myös teille. Kesä tuo aina mukanaan paljon kauniita hääjuhlia, ja tämä kirja ilahduttaa taatusti hääparia. Se soveltuu äärimmäisen hyvin lahjaksi myös häitään suunnitteleville tai mikseipä vaikka kihlajaislahjaksikin jos pariskunnalla on jo häätkin suunnitteilla.

Samainen hääkirja päätyikin jo läksiäislahjaksi työkaverillemme, joka viettää tänä vuonna häitään sekä omalle pikkusiskolleni ystävänpäivälahjaksi. Tiina-Emilia Kauniston ja Erika Voutilaisen hääkirja toimii niin erinomaisena historiapläjäyksenä kuin muistilistanakin häitä varten. Se vastaa hääparin kysymyksiin ja avaa hääperinteiden taustoja, se käsittelee vaikeitakin asioita ja seikkailee menneisyyden ja nykyisyyden välillä –  näiden kansien välissä on paketti, joka helpottaa taatusti häiden suunnittelua!

Romantiikkaa ja rakkautta perjantaiaamuunne, onko ruudun takana tulevan kesän morsioita? <3

IMG_3425


Posted in and tagged , , by NOORA.