PIKATERKUT MYYNTIPÖYDÄN TAKAA

PA088021 PA088016

Heippa ja huomenta vaan tyypit- kai olet jo tuolla Vooninkisalin ovien takana jonottamassa omaa ämpäriäsi?

Mansen Blogikirppis käynnistyy näillä näppäimillä ja täällä minä jo myyntipöytäni takana odotan teitä innolla. Pöydästäni löytyy niin rekillinen vaatteita kuin paljon muitakin aarteita (kuten pokkareita syysiltojen iloksi), joten piipahdapa minunkin pöytäni ääressä, kun tänne kipittelet. Vinkiksi kerrottakoon, että tästä minun pöytäni kupeesta on myös äärimmäisen hyvät tsäänssit napata itselleen Pokémoneja. Pöytäni sijaitsee nimittäin aivan pokéstopin kohdalla. Erittäin kiva bonus jos minulta kysytään! ;)

Mutta h-hetki lähestyy ja on aika ruveta leikkimään oman elämänsä Aki Palsanmäkeä, täällä ei tosin käydä huutokauppaa vaan etsitään aarteilleni uusia koteja, pikkurahalla tietysti. Kohta nähdään!

PA088029 PA088019 PA088032


Posted in and tagged , by NOORA.