JOKAKESÄINEN VIRHE

Teen joka kesä hellepäivien aikaan erään virheen, jota kadun viimeistään syyskuun alussa.

”Näitä farkkuja en ole käyttänyt pitkään aikaan, leikkaanpas niistä shortsit.”

Niin Noora. Et ole käyttänyt niitä muutamaan kesäkuukauteen, mutta muistatkos kuinka ne olivat viime talvena lempifarkkusi? Punttien poisleikkaaminen on huomattavasti helpompaa kuin niiden takaisin laittaminen. Joka kesä löydän vaatekaapistani farkut, joita muka en ole käyttänyt hetkeen ja päätän saksia niistä puntit pois. Sitten syysviimojen alkaessa puhallella, tajuankin pätkineeni puntit pois niistä ainoista farkuista, jotka istuvat jalkaan.

Tänä vuonna osasin ennakoida tilanteen ja metsästin itselleni ihan-oikeat-shortsit.

Metsästäminen ei ollut kuitenkaan helppoa. Tämän kesän trendinä taisivat shortsirintamalla olla nimittäin erityisen lyhyet ja rikkirevityt pöksyt, jotka eivät nyt ihan olleet sitä mitä minä halusin. Kaipasin shortseiltani edes hitusen säädyllisempää lahjepituutta ja varmuutta siitä, että revityistä kohdista eivät alkkarit vilkkuisi ihan jokaiselle vastaantulijalle.

Lopulta löysin H&M:n alerekistä shortsit, jotka aluksi eivät kiinnittäneet huomiotani lainkaan. Shortsit ovat minulle nimittäin kokonsa puolesta vähän suuret, mutta vyön avulla ne pysyvät jalassa ja suuremman koon ansiosta ne ovat myös hitusen pidemmät lahkeista. Jes! Reikiä ei näissä shortseissa ole lainkaan. Toinen jes! Ne on myös helppo asustaa osaksi kivaa asua, kun niiden kaveriksi valitsee kaapista t-paidan ja vaikkapa näyttävät korvakorut- Coruu oli lähettänyt minulle kiitokseksi yhteistyöstä juuri ihanat korvakorut, joihin oli yhdistetty pieni valkoinen Peacock-korvis ja iso musta Peacock-korvis! Suloinen yhdistelmä ja ihanan kekseliäs tapa käyttää koruja! Kävitkö muuten jo kurkkaamassa kuka voitti Coruu-arvonnasta valitsemansa korun itselleen?

Nyt kaapista löytyy siis täydellinen asu loppukesän lämpimiin päiviin. Nyt kun tässä kesälookissa ei enää tänään lähdetä Pokémoneja metsästämään ulkosalle, on hyvää aikaa maistella läpi uuden lemppariteeboksini makuja. Tänään voisi olla Herkkukäpälän vuoro.

enkku2-1-1-1

I found the perfect denim shorts on sale. Yay.

 


Posted in and tagged by NOORA.