”NÄHÄÄN KOHTA, VIEN SUT TREFFEILLE!”

”Nähään alaovella viiden minuutin päästä, vien sut treffeille!”

Odottelin Mattia töistä kotiin tiistai-iltana, mutta sen sijaan, että kotiin olisi raahautunut väsähtänyt avomies, sainkin yllättäen puhelimitse kutsun lähteä hänen kanssaan treffeille. Tällaisesta kutsusta ei luonnollisestikaan voi kieltäytyä.

Matti ehdotti, että kävisimme kahvilla Arboretumissa, ”siinä ruusutarhan vieressä olevassa pikkukahvilassa”.  Voisiko hei treffeille romanttisempaa paikkaa keksiä! Lopulta päädyimmekin kuitenkin Matin ehdotuksesta ottamaan kahvilasta takeaway-kahvit vain mukaamme ja leiriydyimme ”katselemaan järvimaisemaa” puiston penkeille.

Eikä mennyt kauaakaan, kun syy sille, miksi treffipaikaksi valittiin juuri ”sattumanvaraisesti” tämä puisto, kävi harvinaisen selväksi.

Puistossa, kappas juuri tässä missä mekin istuimme, oli neljä pokestoppia lureineen. Puisto oli aivan täynnä pelaajia, joita ei haitannut edes äkillinen rankkasade, jonka mekin saimme niskaamme.

Romantiikasta en nyt oikein tiedä, mutta ainakin yllätykselliset nämä treffit olivat. Laatuaikaa vesipokemonien kera. En valita.

Viereemme parkkeeratusta autosta päätellen joku muukin oli tuotu Pokémon-treffeille.

enkku2-1-1-1

Datenight with Pokémons.


Posted in and tagged , by NOORA.