KESÄN ENSIMMÄINEN PIKNIK

_30A2277

Kävin viime viikolla niin herkullisessa blogitapahtumassa, että vieläkin alkaa kuola valua näppäimistölle, kun edes mietin kaikkia niitä herkkuja, joita pääsin maistelemaan. Meidät kutsui nimittäin kesäiselle piknikille Foodora; palvelu, joka kuljettaa annoksia suoraan kotiovellesi, työpaikallesi tai mikseipä vaikka suoraan piknikviltillesi!

Nappasin Matin avecikseni ja varoittelin häntä vähän etukäteen, että tarjolla on todennäköisesti pieniä maistiaisia ravintoloiden annoksista. Voi kuinka väärässä olinkaan! Olisittepa nähneet Matin ilmeen (ja omanikin!), kun Foodoran pyörälähetit yksi toisensa jälkeen ilmestyivät paikalle kantaen viltillemme mielettömän määrän herkkuja. Piknikseurueellemme toimitettiin annoksia Bistro Venlasta, Wistub Alsacesta ja Hotstreetdogzilta eikä tämän setin jälkeen nälkä kurninut mahassa kyllä hetkeen.

Bistro Venlaa lukuunottamatta, muut ravintolat olivat minulle uusia tuttavuuksia. Näen edelleen päiväunia tuosta syömästäni herkullisesta Hotstreetdogzin hotdogista ja huomasitteko kuinka herkullinen pala Wistub Alsacen pizzaa näkyi tuolla yhdessä kuvassa? En tiedä mikä tuo lohipizza oli nimeltään, mutta se oli parasta ikinä! IKINÄ! Venlan salaatit ovat kestosuosikkejani, mutta tuota ylläolevaa lohisalaattia en koskaan aiemmin ollut maistanut. Arvaattekin varmaan, että salaatti katosi parempiin suihin alta aikayksikön. Makuelämykset teki vielä herkullisemmiksi livemusiikki, josta piknikillä vastasi Japi Hyökyvaara.

_30A2283

Foodora toimittaa siis annoksia kotiovelle. Palvelu oli entuudestaan minulle tuntematon, sillä asumme Matin kanssa alueella, jonne Foodoran toimialue ei VIELÄ ylety. Lupauduimme jo innokkaiksi testitilaajiksi jos ja kun Kaukajärvi liitetään mukaan alueeseen… Mukana palvelussa on nimittäin valtava määrä ravintoloita, joiden joukosta löysin monta omaa suosikkiani ja lukuisia uusia kiinnostavia tuttavuuksia.

Piknikin jälkeen suorastaan vyöryimme täysien mahojemme kanssa Koskipuistosta kohti kotia. Vieläköhän tänä kesänä ehtisi koota kaveriporukan kasaan ja suunnata piknikille Koskipuistoon? Kenenkään ei edes tarvitsisi stressata eväistä, kun Foodoran kautta herkkujen tilaaminen suoraan piknikviltille kävisi niin näppärästi.

(C) Toinen ja toiseksi viimeinen kuva: Foodoran valokuvaaja

enkku2-1-1-1

Thank you so much for the delicious picnic Foodora!


Posted in and tagged , by NOORA.