JOTAKIN SINISTÄ

LIEHUTAKKI / KAFTAN  –  ODD MOLLY GRASSLAND VINTAGE BLUE

En oikein pidä sneak peek-postauksista. Ne herättävät toki mielenkiinnon, mutta voi kuinka kiva olisikaan heti nähdä mitä mystisten paperikassien sisuksiin on piilotettu. Tällä kertaa otin ostokseni sentään pois ostoskassista, mutta en pukenut sitä vielä päälleni.

Tämän aarteen päälle pukeminen vaatii lempeän kesäillan, liplattavat laineet ja vähintään juhannustaikoja ympärilleen. Se päällä hipsutellaan käsi kädessä laiturille katsomaan auringonlaskua. Se päällä tanssitaan lämpimässä kesäsateessa sadetanssia ja se päällä varotaan tarkasti, ettei jäätelö ehdi sulamaan ja likaamaan sitä.

Jos minun pitäisi valita maailmasta se yksi ja ainoa vaatemerkki, jota käyttäisin loppuelämäni ajan, olen melko varma, että vastaukseni olisi Odd Molly.

enkku2-1-1

Something blue for the summer.


Posted in and tagged by NOORA.