FLUNSSANAAMA

Eilen oli se sellainen päivä, kun vaatehuoneen kaaoksesta ensimmäisenä käteen osuvat vaatteet saivat luvan muodostaa edes senkaltaisen asukokonaisuuden, että sillä kehtaa lähteä apteekkiin. Flunssanaama oli tässä vaiheessa jo valuttanut meikit viemäriin ja lettikampauksella oli ehditty ottaa jo yhdet päiväunetkin, mutta hei, en voinut vastustaa näin realistisen ja ränsistyneen tilanteen asukuvaamista! Kuvaajakin sattui olemaan matkassa mukana, joten kyllä blogiinkin nyt yhdet vähän räjähtäneemmätkin asukuvat mahtuvat.

Loppuviimeksi asu oli yksi rennoimmista pitkään aikaan; Zaran printtipusero tuo joogamummun ansiosta hymyn huulille ja kukapa sitä nyt kiristävissä ja puristavissa vaatteissa jaksaisi kipeilläkään. Tuo musta bomberi on ollut kevään käytetyin vaatekappaleeni ja se toimii erinomaisesti joko kiinni tai auki pidettynä. Luottofarkut jalkaan ja pirtsakan keltainen reppu selkään, that’s it! Lopulta sporttinen look ei ollutkaan täysi katastrofi, mutta laatikostani ensimmäisenä käteen osunut kissakello saattoi olla vähän överiveto.


TAKKI / JACKET ZARA  AURINKOLASIT / SUNGLASSES RAY-BAN  T-PAITA / T-SHIRT ZARA  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  TENNARIT / SNEAKERS FILA  LAUKKU / BAG ZARA


Viikonlopun parantelen siis vielä itseäni kuntoon.  Luvassa on ainakin leffamaraton, rauhallisia kävelylenkkejä koiran kanssa, lueskelua ja vitamiinitankkausta. Täytyy olla varovainen, että en karju leijonan lailla ääntänikin käheäksi pian starttaavan pelin aikana! ;)

Leppoisaa lauantaita, pysykäähän terveinä. ♥_♥

enkku2-1-1

Happy Saturday! I’m going to spend my weekend just by relaxing and staying at home watching movies- I’m still feeling a bit sick so I think this is the best plan for the day! Here’s some flu-ish outfitpics from yesterday. A yellow bag can make you feel so much more better while feeling sick. I looooove it.


Posted in and tagged by NOORA.