IHAN SELLAINEN TAVALLINEN MEIDÄN ILTA

”Voisitko tehdä postauksen teidän tavallisesta illasta/ iltarutiineista? Olis kiva lukea sellainen postaus. :)”

Kiitos postausehdotuksesta Juuulia, toiveesi on kuultu!

DSC_0361

3.5.2016

16:19 Onnea on lyhyt työmatka. Pääsen töistä neljältä, mutta käväisen nopeasti töiden jälkeen läheisessä ruokakaupassa hakemassa ainekset illallista varten. Kotiin päästyäni ensin pitää toki hetki rapsutella Eppua ja vaihtaa kuulumiset, sen jälkeen Matti nappaa koiran matkaansa ja suuntaa lenkille.

16:25 Puran kauppakassit ja laitan pyykkikoneen pyörimään. Matti harrastaa liikuntaa miltei päivittäin ja pyykkikone laulaa sporttivaatteita pyöritellen monta kertaa viikossa.

DSC_0367 DSC_0338 DSC_0372

16:30-17:00 Tänään menen siitä mistä aita on matalin. Teen suuuuren suuren nakkikeiton, josta riittää safkaa pariksi päiväksi. Matti suuntaa illaksi töihin, joten ruuan pitää olla nopeasti valmista, jotta hänkin ehtii syödä. Tänään turvaudutaan pakasteaineksiin, mutta mukaan heitetään tuoretta parsakaalia ja nakkeina käytetään kalkkunakkeja.

17:03 Matti kiirehtii ovesta ulos ja minä lusikoin soppaa naamariin. Perusruoka, paras ruoka.

17:15 Pyykit kuivumaan! Pyykkikone on käynyt ja ripustan pyykit telineeseen. Kylpyhuoneemme on liian pieni pyykkien kuivattamiseen, ja en yhtään tykkää siitä, että kuivausteline valtaa eteisemme.

DSC_0377 DSC_0379

17:30 Olen hankkinut Roosalle nimipäivälahjan jo aikoja sitten, mutta nyt vihdoin muistan laittaa sen myös pakettiin. Koska aina kannattaa juhlia, kun siihen on mahdollisuus, suuntaan keskiviikkona pakettini kanssa Roosan luokse. Lahja on paketoitu, tekemättä ovat enää mansikkavartaat!

17:50 Seuraavaksi verrytellään kroppa kuntoon! Istun töissä koneen ääressä kahdeksan tuntia ja kotona muutaman tunnin lisää, siksi käynnistänkin Yogaiasta 20 minuutin venyttelytallenteen. Eppu on tosin aluksi sitä mieltä, että nyt leikitään eikä jumpata.

DSC_0382 DSC_0380

18:20 Ostin ruokakaupasta herkullisen näköisen Pauligin kahvipaketin. Ostopäätökseen vaikutti vahvasti ”NEW YORK”-maininta paketin kyljessä ja vaikka tuoteseloste kertookin kahvin sopivan aamukahviksi, keittelen itselleni siitä iltakahvin. Kahvi maistuu erinomaiselta ja havaitsen orastavan kaukokaipuun iskevän päälle. Lightboxissammekin on jo pitkään ollut lempparikaupunkimme nimi. Siitä tulikin mieleeni, löysin Tuutilulla.fi:stä nyt vihdoin lightboxiin sopivan adapterin, se täytyy laittaa pian tilaukseen!

DSC_0389

18:22 Sitten blogihommien kimppuun! Kuten tiedätte, haluan aina testailla itse blogissa esittelemäni tuotteet, ja nämä Rimmelin geelilakat ovat jo viime viikolla vakuuttaneet minut siitä, että haluan vinkata niistä myös teille. Nyt siis kuvaushetki käyntiin ja blogimateriaalia kuvaamaan! Kerään kokoon hieman suloista rekvisiittaa ja mietin hetken kuinka lakat kuvailisin.

DSC_0392 DSC_0396

18:26 Kuvailuni kuitenkin keskeytyvät heti alkuunsa, kun äidiltä tullut Whatsapp-viesti vie huomioni toisaalle. Hän on bongannut jostain Vallilan uuden Vaistot-kokoelman ja ihastuksissaan lähettää siitä kuvan Roosalle ja minulle. Roosa innostuu ja kuvan perusteella niin minäkin!

18:35-20:00 Kun kuvat on otettu, nappaan koneen matkaani ja suuntaan sohvannurkkaan nukkuvan Epun kaveriksi. Viimeistelen loppuun aiemmin luonnoksiin kirjaamani Mistä näitä Muumeja oikein tulee?-postauksen ja julkaisen sen iltapostauksena. Olen taas palannut kahden postauksen päivätahtiin ja mielestäni on kiva, että uutta luettavaa löytyy teille sekä aamuisin että iltaisin. Lopuksi käsittelen vielä kynsilakoista ottamani kuvat koneelle talteen.

DSC_0404 DSC_0398

20:03 Ovi kolahtaa ja Matti saapuu kotiin! Päätämme lähteä yhdessä koko porukan voimin iltalenkille. Hiirenkorvat ovat ilmestyneet puihin parissa päivässä, lenkkitakki alkaa olla jo näillä lämpölukemilla liikaa. Askel on kevyt ja kaikilla tuntuu olevan kevättä rinnassa. Harvemmin vastaantulijat hymyilevät tuntemattomille niin aurinkoisesti kuin eilen. Ihan kuin Epun häntäkin heiluisi jopa normaalia innokkaammin.

20:45 Nyt äkkiä suihkuun, jotta ehdin Bachelor Suomen ääreen! Suihkun jälkeen köllähdän tyynykasan päällimmäiseksi ja jännitän kenet Juha tällä kertaa jättää ruusutta. Mulla on ollut vahva ennakkosuosikki heti ensimmäisestä jaksosta alkaen, ja samainen mimmi on edelleen mukana. Ja tänäänkin hän saa ruusun. Hyvä Juha! Minä ja Kätyrit olemme valmiita nukkumaan. Päätän kuitenkin vielä katsella tunteikkaan jakson Armanin ohjelmaa. Saatan tirauttaa ohjelman aikana muutaman kyyneleenkin ja nukahdan lopulta Matin turvalliseen kainaloon.

23:05 Eräästä nukkuvasta Norpasta löytyy kameralta paparazzi-kuva, kun aloitan aamulla postauksen teon. Matti tiesi minun tekevän illastamme postausta, ja hän oli ollut sitä mieltä, että nuo patukkakiharat oli saatava kuviin. Mitäpä sitä ei kunnon kiharoiden eteen tekisi! Tosin niillä Glitterin punaisilla kiharruspallukoilla saa sentään hyvät yöunet. ;)

Nämä tuotteet blogin kautta saatu:
LV-pesuainetabletit, Rimmel Super Gel-lakat, Marks & Spencer-farkut

enkku2-1-1

Blog’s reader wanted to know, how we spend our typical evening. Here’s some photos of our Tuesday. Boring, basic and nothing special, but if you ask me, we had a great day!


Posted in and tagged , by NOORA.