BOMBERISSA AURINGONLASKUN AIKAAN

Koska kevään ostoslistan kärkipäässä on jo pitkään keikkunut bomber-mallinen takki, olin superiloinen, kun Zaran verkkokaupasta hankkimani takki täytti kaikki odotukseni. Zaran bombervalikoima on valtava, mutta pidin pääni ja klikkasin ostoskoriin lopulta kaikkien niiden ihanien värikkäiden takkien joukosta sen mitä olin lähtenyt metsästämäänkin. Tällä kertaa valinta kohdistui mustaan, käytännölliseen takkiin.

Flowing Zipped Bomberin hihassa oleva vetoketjuyksityiskohta on aivan ihana ja takki on muutenkin malliltaan täydellisen rento ja mukava. Pohdin pitkään S-koon ja M-koon välillä, mutta koko-opasta tutkailtuani päädyin lopulta S:ään. Takki on reilua kokoa ja kokovalinta osui nappiin.


TAKKI / JACKET ZARA T-PAITA / T-SHIRT GINA TRICOT HOUSUT / PANTS H&M  AURINKOLASIT / SUNGLASSES RAY-BAN  LAUKKU / BAG H&M 

Kuvat / Photos: ROOSA NÄPPILÄ


Näiden asukuvien myötä voisi todeta kevään ihan oikeasti alkaneen. Iltakahdeksalta riitti vielä kauniin auringonlaskun ansiosta valoa asukuvailuun eikä t-paidassa ja ohuessa takissa paleltanut yhtään. Aurinko häikäisi ja valkoiset tennarit peittyivät mutaan pellolla kuvaillessamme. Tästä se lähtee, pian mennään jo kovaa vauhtia kesää kohti.

Psst. Jos haluat kurkata kuinka ensimmäinen tilaukseni Zaran verkkokaupasta sujui, tsekkaa postaus täältä!

enkku2-1-1

First truly springish outfitphotos on my blog. It has been a while! I love my new bomber-jacket from Zara and because of the beautiful sunset, we went to take some photos of my gorgeous jacket right away. What do you think? A hit or a miss?


Posted in and tagged by NOORA.