NÄIN MEILLÄ : KEITTIÖ & OLOHUONE

Viikonloppuna se vihdoin koitti, suursiivous. Pidän kotiamme mielelläni kunnossa päivästä toiseen järjestellen paikkoja kuntoon sitä mukaa, kun ne menevät sotkuun, mutta eilen oli aika avata kodin ovi keväälle ja vaihtaa siivoilujen yhteydessä koti kevätkuosiin.

Re:fashion-aikoinani pääsin joskus silloin kauan sitten valitsemaan uusia kesäisiä Vallila-tekstiilejä kotiimme ja koska kuosit viehättävät edelleen silmää, päätimme talven jälkeen ottaa nämä hurmaavat tekstiilit jälleen käyttöön. Keittiön pöydän alla on tuo ihana Vallilan matto ollut talvenkin ajan, mutta nyt se sai kaverin olohuoneen ikkunaan ripustetusta, samaisen printin verhosta.

Mustan ja valkoisen lisäksi yhdistetyssä avokeittiö-olohuone-ratkaisussamme leikkivät vihreän ja turkoosin eri sävyt. Värimaailma on napattu suoraan keittiön avohyllyillä olevista Satumetsä-astioista ja samoja sävyjä löytyy nyt myös sohvalle asetetuista sohvatyynyistä. Rakastan erilaisia tyynynpäällisiä ja tällä hetkellä sohvalla löhöää kolme hyvin erilaista printtiä, jotka istuvat mielestäni raikkaasti yhteen.

Musta ja jykevä sohvapöytämme etsii edelleen uutta kotia, mutta uusi pöytä on jo miltei valittuna. Tämä Elloksen kaunokainen on niin herkku! Uusi sohvakin on hankintalistalla, mutta toistaiseksi tuo muhkea löhöilypaikka saa jäädä paikoilleen.

Koti sai siis kevätsävyt ylleen, nyt voi taas hetkeksi hengähtää ja heittäytyä sohvannurkkaan pötköttelemään.

enkku2-1-1

Welcome to our home, spring!


Posted in and tagged by NOORA.