PUPUJA AAMUPALAKSI

Lämmitä 5 dl maitoa kädenlämpöiseksi. Sulata joukkoon hiiva ja 2 tl suolaa. Kun seos on tasainen, ala kaataa joukkoon sämpyläjauhoseosta (yht. 14 dl).  Vaivaa taikinaa tasaiseksi, ja kun 7 dl jauhoista on lisätty, raasta taikinaan mukaan kolme isoa porkkanaa. Lisää joukkoon myös 100 g pehmeää margariinia ja luraus hunajaa. Itse lisäsin joukkoon myös seesaminsiemeniä. Lisää loput jauhoista, sekoita ja anna taikinan turvota rauhassa.

Pyörittele taikinasta sopivankokoisia palloja ja jätä taikinaa talteen pupun korvia varten. Pyörittele taikinasta pieni taikinapötkylä, painele se kapeaksi levyksi ja aseta suikaleen toinen pää sämpylän alle. Painele levy pupulle pääksi ja korviksi ja leikkaa saksilla korvat auki.

Paista 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Sitten loikkien kohti sunnuntaita!

enkku2-1

Here’s some yummy bunnies for your Easter-Sunday!


Posted in and tagged , by NOORA.