PÄÄSIÄISPUPUN ROADTRIP

On hirvittävän kurja tosiasia, että kolmen euron asustesijoitukselleni ei nyt hetkeen ole tarvetta. Pakko nimittäin todeta, että nuo pupunkorvat pääni päällä olo oli kevyt ja lapsekas, kuin pupusella konsanaan, ja liikuin paikasta toiseen lähinnä onnellisesti loikkien. Pistän siis korvani visusti talteen ensi kevättä varten.

Kun suuntasimme Matin vanhemmille pääsiäisvierailulle perjantaina, nappasinkin siis korvat kutreilleni ja Marks & Spencerin suklaamunaboxin kainaloon. Minna Parikan pupukengät oli aika kaivaa esiin talviteloilta ja uskaltauduin jo vilauttelemaan nilkkojakin, vaikka samaisena päivänä teinkin Matin pelloille itselleni ladun, jolla viiletin menemään talven viimeiset hiihtelyt. Pakkohan niitä puputennareita oli pääsiäisen kunniaksi ulkoiluttaa.


TAKKI / JACKET BIKBOK  FARKUT / JEANS SEPPÄLÄ  NEULE/ SHIRT H&M  TENNARIT / SHOES MINNA PARIKKA HUIVI / SCARF GINA TRICOT  PUPUNKORVAT / BUNNYEARS KODIN1Toivottavasti kaikilla on ollut pirtsakka ja rentouttava pääsiäinen. Tämä päivä levätään vielä aamusta iltaan ja nautitaan siitä, että tällä viikolla ei tarvitse lainkaan potea maanantaimasennusta.

enkku2-1

I had the best Easter ever. Thanks to my lovely bunnyears! <3


Posted in and tagged by NOORA.