POIKAYSTÄVÄ POSTAA: KÄTYRI-FANILTA TOISELLE

Hellurei ja huimaa huhtikuun loppua kaikille! Norppa junailee juuri tällä hetkellä kohti Stadia ja minä huomasin mahdollisuuteni tulleen, poikaystävä saa taas hetkellisesti ottaa blogiohjat käsiinsä ja morjesta pöytään millainen arvonta täältä pärähtääkään ruutuihinne!

Lupasin Nooralle, että pidän blogista hellää huolta tänään, joten pistäkäähän kommenttiboksi laulamaan. Ja sinulle Norppa tiedoksi (et kuitenkaan malta olla tsekkailematta kommentteja jne jne jne), mulla on homma hallussa!

Eli. Tämä Kätyri-fani henkeen ja vereen päätti arpoa täällä tänään jotain, mitä missään blogissa ei ole ennen arvottu. Onko muka?! Missä?! Siinä se on. Itse kokoon ommeltava Minion-avaimenperä. Mahtavin palkinto ikinä. Koska minähän en mitään ryijyjä osaa ommella, mutta halusin kuitenkin palkinnon liittyvän Nooran blogin aihealueisiin, päätin valita palkinnoksi DIY-Karlin. Ja se voi pian ilahduttaa juuri sinun sadepäivääsi! Tänään paistaa aurinko, mutta sitä seuraavaa sadepäivää sitten.

Jätä kommentti boxiin ja olet mukana kilpailussa. Noora palaa Tampereelle illalla, kun minun blogivahtivuoroni päättyy, joten palkinto pistetään jakoon jo tänään klo 21.00. Ei mulla muuta.

EDIT: // Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos Kätyrit osallistumisesta! Voittajaa on informoitu voitosta sähköpostitse.

Terveisin,
Itse Ilkimys

*Palkinto so not sponsored. Ite ostin.

enkku2-1-1

Hi guys, it’s me, Matti! Hi!


Posted in and tagged by NOORA.