KUN ASUSTIN KAMERANI

DSC_0396 DSC_0365

Voi Olympus minkä teit! ♥_♥

Jokin aika sitten alkoi Instagram- ja Facebook-feediini ilmestyä kuvia ja infoa Olympuksen muodikkaista uusista kameratarvikkeista. Nämä hurmaavat uutuudet herättivät mielenkiintoni, eikä aikaakaan, kun huomasin itsekin jo kipitteleväni ostoksille.

Kuvaan tällä hetkellä kahdella kameralla, mutta Olympuksen OM-D E-M10 on se, joka matkaa pienen kokonsa ja tehokkuutensa ansiosta käsilaukussani joka paikkaan. Siis kirjaimellisesti ihan kaikkialle. Parhaimmillaan jopa ruokakauppaan tai roskia viemään. Noh, älä naura siellä, ikinä ei voi tietää milloin kameraa tarvitsee! Koska elämme kamerani kanssa näin läheisessä suhteessa, on suuri ilon aihe, että uuden malliston ansiosta pääsin vihdoin asustamaan sitä myös tyyliini sopivaksi.

Hankin kameraani varten Leather Collectionista uuden olkahihnan sävyssä Just Nude (29,90€) sekä A Hint of Mint-sävyisen nahkaisen rannehihnan. Tuo rannehihna on sekä tyylikkyytensä että hintansa (16,90€) puolesta erinomainen lahjaidea Olympus-kuvaajalle vaikkapa ystävänpäivälahjaksi! Värivalikoimaakin löytyy peräti seitsemää eri vaihtoehtoa.

DSC_0386 DSC_0376

Mutta ei tämä tähän jäänyt. Be My Rockstar-kaulaketjun hankin heti, kun sitä vaan Suomesta saa!

enkku2

Oh boy Olympus! These fashionable new accessories for the cameras are AMAZING. I’m in love.


Posted in and tagged , by NOORA.