MAANANTAIMANSIKAT


Lämmitä kattilassa kiehumispisteeseen asti 8 dl vettä, noin 5 dl mansikoita ja 1 ½ dl sokeria. Nosta kattila levyltä, kun kiisseli on kiehuvan kuumaa. Sekoita toisessa astiassa yhteen 1 dl vettä ja 4 rkl perunajauhoja. Yhdistä seokset koko ajan sekoittaen. Aseta kattila takaisin levylle ja anna kiisselin kiehahtaa (se ei saa kuitenkaan kiehua).

Pakko myöntää, että takana on todella mukava viikonloppu. Koska viikonlopuksi ei ollut varsinaisia suunnitelmia, sain vihdoin tehtyä rästiinjääneitä kotihommia ja ehdin niin siivota kuin kutoa ja tehdä ruokaakin! Tein jopa kaksi tehokasta kotitreeniä! Ihanan rentouttavaa välillä vaan olla neljän seinän sisällä.

Mansikkakiisseli oli ex tempore-ratkaisu makeannälkään sunnuntai-iltapäivänä, mutta voi nam kuinka hyvää siitä tulikaan! 

Energisoiva viikonloppu tuli tarpeeseen, ja uusi viikko otetaan vastaan hyvillä mielin. Tähän viikkoon on ehdottomasti mahdutettava parit kunnon hikitreenit, lisää kaappien järjestelyä kotosalla ja aikaa on raivattava myös harrastuksille. Minulla on myös eräs projekti työn alla. Instagramista voit kurkata mikä se on! ;)

Toivottavasti kaikilla oli hyvä viikonloppu, nyt kohti maanantaita! <3

enkku2

It’s Monday again! I’m feeling energetic and I’m so glad that I had a chance to spend a relaxing weekend by staying at home. I cooked, I knitted and I cleaned and I even got some time to do some sports. Excellent! And yeah, this strawberry-dessert, so good. I wish you all a great week!


Posted in and tagged by NOORA.