POIKAYSTÄVÄ POSTAA: MIEHEKÄS SHOPPAILUSAALIS

Se on päivää, että pätkähti. Saatattekin jo olla tietoisia siitä, että kaikille meille herrasmiehille vaatteiden ostaminen ei ole mitenkään ykköspuuhaa. Olenkin kehittänyt taktiikan, joka toimii kaltaiselleni Hemulille. Tämä Hemuli istuu nimittäin mieluummin kaupassa miesparkissa, mikäli ostoskeskus on ollut tarpeeksi valaistunut sellaisen hankkiakseen (Jenkeissä tämä homma osataan). Koska en kovinkaan usein halua kaupoissa pyöriä, urheilukaupat ja kirjakaupat pois lukien, olen luonut taktiikan, jossa pari kertaa vuodessa viritän shoppailu-aistini huippuunsa ja ostan isomman kasan tavaraa kerralla. Muina aikoina Personal Shopping Assistant Näppilä hoitaa hankintatoimen itsenäisesti.

Tällä kertaa tutkani alkoi havaita potentiaalista saalista Tampereen Stockmannilla. Luonnollisesti Nooran piti alussa hieman patistella minua kokeilemaan muutamia vaatekappaleita, mutta tämän jälkeen vauhtiin päästyäni sovitettavaa kertyi jonkin verran.

Pelin avasivat Adidaksen ns. räppisläpärit. Suomen rap-skene on tuonut muinaisaikojen släpärit taas katukelpoisiksi ja Stockmannin aleista löytyi kuvassa näkyvät läpykät minunkin jalkaani vain 6 eurolla. Koska ratsastan tyylimaailman huipulla tiedän, että tulikuumat sandaalit muuttuvat säkenöiväksi asukokonaisuudeksi pirtsakoilla sukilla. Happy Sockseja ostinkin siis kahdet kesän sandaalikautta varten.

Päivän kruunasi Only&Sonsin osastolta löytynyt harmaa KP eli kauluspaita sekä huuhkaja-college. Ei pöllömpi saalis vai mitä? Palataan shoppailu-agendaan syyskuun tienoilla. Silloin Hemuli aktivoituu jälleen ostoskierrokselle.

Miten on arvon leidit, ovatko teidän Hemulinne ahkeria shoppailijoita?

Lauantailörpöttelyin,
Matti

enkku2

Matti went shopping and came home with loads of stuff! What do you think of this shopping haul?


Posted in and tagged , by NOORA.