LUKUTOUKAN KANGASKASSI

penguinbooks

Onko kangaskassihamsteri oikea termi? Jos ei ole, niin voisin sellaisen tässä yhteydessä nyt lanseerata. Olen nimittäin aivan toivoton kangaskassihamstraaja. Rakastan erilaisia kangaskasseja, jotka pelastavat minut usein pulasta siinä vaiheessa, kun käsilaukusta loppuu tila. Tällöin kaivan esiin laukun pohjalta kangaskassin ja tilaongelma on ratkaistu. Ruokakauppaan mennessäni nappaan monesti mukaan eteisen naulakossa roikkuvan kangaskassin ja voi kuinka monesti olenkaan ostanut hauskan kangaskassin ulkomailta äidilleni tuliaisiksi. Hänkin pitää niistä.

Maanantaisen asukuvapostauksen jälkeen sähköpostiini kilahteli mailia pariltakin eri lukijalta, jotka olivat ihastuneet kangaskassiini niin, että kaipailivat tarkempia koordinaatteja siitä, mistä niitä löytyy. Ohjasin tytöt (terkkuja M:lle ja W:lle! <3) Stockmannille ja eilen toinen jo ilmoitti hakeneensa omansa Akateemisesta kirjakaupasta.

penguinbookspenguinbooks

Olen ahkera lukutoukka ja Penguin Booksin kangaskassit kiinnittivät huomioni välittömästi Akateemisessa asioidessani. Kassien kuvitus perustuu siis Penguin Books-kustantamon teoksiin ja värivalikoimaa löytyy muun muassa tästä herkästä lilasta sähäkkään oranssiin ja vihreään. Itse olisin ehdottomasti valinnut Sherlock Holmes-kannella varustetun kassin, mutta pelkäsin, että vihreä kangaskassi ei pääsisi useasti värinsä vuoksi käyttöön. Siksipä nappasin mukaani tämän Virginia Woolfin klassikon.

Kangaskassi teki lompakkoon miltei 19 euron kokoisen kolon, mutta vahvan materiaalinsa ja nepparikiinnityksen vuoksi, päätin hankkia sen itselleni pikkujoululahjaksi. Pitkäsankaisia kangaskasseja ei ole ikinä liikaa ja ihastuksesta kertonee jotakin jo sekin, että laukku on keikkunut olallani joka päivä sen hankkimisen jälkeen.

Ja hei, mikä olisikaan parempi joululahjaidea lukutoukalle, joka kaipailee vaikkapa uutta kirjastokassia!

penguin books

enkku2

I love my new bag from Penguin Books!


Posted in and tagged by NOORA.