BLOGITYTTÖJEN ILTA

curiousnoora

Timanttinen tamperelaisten bloggaajien mimmijoukkio istahti viime torstaina Tampereen Työväen Teatterin aitioon nauttimaan ihanasta elämyksestä. Jenni kutsui meidät katsomaan Desiréetä, tuota säkenöivän valloittavaa musikaalia, ja tyttöjen kanssa odotimmekin innolla mitä ilta tuo tullessaan.

Kuten tiedätte, rakastan teatteria ja suunnitelmissani olikin tämä samainen musikaali käydä katsomassa sisareni kanssa. Ja ehkä äidinkin, hän kun on fanittanut Veeti Kalliota jo jonkin aikaa. Asetinkin musikaalille melko kovia odotuksia ja vallaton tarina veti minut mukaansa heti ensihetkistä lähtien. Keski-ikäisen Fredrik Egermanin ja tämän nuorikon elämä kun muuttuu melkoisesti, kun pariskunta suuntaa teatteriin. Lavalla säteilee nimittäin Fredrikin nuoruuden rakastettu Desirée Armfeldt. Vanha suola ja sitä rataa..

Lavalla valloitti siis hurmaavan kepeä ja visuaalisesti kaunis musikaali, jonka värikäs maailma auttoi unohtamaan pimeän ja sateisen syysillan. Hetken jo luulin kuuluvani Madame Armfeldtin palvelusväkeen. Ja hei, kun suuntaat Desiréetä katsomaan, pidä huoli siitä, että herkuttelet väliajalla Desirée-leivoksen. TAI-VAAL-LIS-TA.

Iso kiitos illasta myös ihanalle tyttöporukallemme. On ollut ilo tutustua näihin upeisiin bloggaajanaisiin, joiden kanssa on aina hauskaa! Jenni, Ida, Riikka, Maj ja Lila ovatkin jo vanhoja tuttujani, mutta oli aivan ihanaa tutustua teatteri-illan aikana myös Valokuvaajan tytär-blogia pitävään Sannaan. Hurmaavia naisia kaikki!

Löytyykö lukijoideni joukosta paljon tamperelaisia? Moni teistä on uskaltautunutkin vetämään minua hihasta kaupungilla pörrätessäni, mutta oletan, että manselaisia löytyy ruudun takaa enemmänkin. Ihanaa, että olette siellä! ♥_♥enkku2

We had a blast while watching the musical called Desirée in a theatre last week. Tampereen Työväen Teatteri invited us to see the show and I really enjoyed this fun and spectacular musical. Thanks for the great evening girls!


Posted in and tagged , by NOORA.