LIEHUTAKISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

image(8)

TAKKI / JACKET H&M   FARKUT / JEANS LIU JO  TENNARIT / SNEAKERS NIKE  KELLO / WATCH GUESS  PUSERO / SHIRT GINA TRICOT  T-PAITA / T-SHIRT H&M

KUVAT / PHOTOS : JENNI

image(5) image(2)

Oli aivan luksusta päästä kuvailemaan taitavan Jennin kanssa tällä viikolla pariinkin eri otteeseen asukuvia. Nyt vielä, kun valoa ja lämpöä riittää, haluan panostaa asukuviin; talvella asukuvaaminen kun keskittyy lähinnä aina samoihin toppatakkeihin ja saappaisiin.

Nämä kuvat saivat minut myös tarttumaan puhelimeen ja kilauttamaan kampaajalleni. Sävy kaipaa pikaista päivitystä ja raikkautta. Tummempi tyvi sopi kauniisti ruskettuneen ihon rinnalle, mutta kun rusketukselle on jo saanut sanoa heipat, kaipaan taas hieman raikkaampaa vaaleaa hiuksiini. Ja ihan hitusen niitä pidennyksiäkin. Täytynee kaivaa klipsipidennykset kaapista, kun alkaa ahdistaa.

image (2)

Virallinen hovikuvaajanikin saapui torstaina kotiin, mutta suuntaa jälleen tänään maailmalle. Sitä ennen aiomme kuitenkin piipahtaa vielä Eurooppalaisella Ruokatorilla. Joten nyt suunnataan nauttimaan syksyisestä lauantaista!

enkku2

Happy Saturday guys! Jenni took some outfitpics of my favourite jacket and basic autumn-outfit on Wednesday. What do you think of this simple but cozy look?

image(7)


Posted in muoti and tagged by NOORA.