TEATTERITAKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

image(3)paint

Kaivoin pitkästä aikaa kaapistani esiin aarteen, joka jäi viime vuonna aivan liian vähälle käytölle. Tuo viininpunainen takki mustilla tekonahkahihoilla on nimittäin maailman ongelmallisin vaate ja useimmiten säätila ei mahdollista sen käyttöä. Takkijakku on aivan liian lämmin bleiserinä käytettäväksi ja monesti taas liian himpula ajamaan pelkän takin asemaa.

Mutta eilen, syksyisen lämmin teatteri-ilta mahdollisti lempparijakkuun pukeutumisen. Ja sattuipa vielä niin mukavasti, että teatteriin oltiin suuntaamassa taitavan asukuvaajan ja hurmaavan mansebloggaajan, Jennin, kanssa. Ennen esitystä asu ehdittiin ikuistaa muistikortille ja viininpunainen jakku saa pitkästä aikaa ansaitsemaansa ruutuaikaa.

image(9)image(13)image(10)image(6)

Jakun kaveriksi valitsin pelkkää mustaa ja viimeistelin asun lopulta vain kultaisin asustein. En vielä halua ajatella sitä hetkeä, kun joudun piilottamaan Korsin kultaiset popot kaappiin talvisäilöön, ja aionkin käyttää niitä nyt niin paljon kuin mahdollista. Yritän myös kovasti opetella käyttämään kultaisia koruja valkokultaisen kihlasormukseni rinnalla. Eri metallien sekoittaminen on joskus ollut minulle ylitsepääsemätön ongelma, mutta pikkuhiljaa sekin alkaa luonnistua.

Aamulla kiireessä väkerretty lettikampaus kesti onneksi pitkän päivän ja oli vielä illalla oikeinkin teatterikelpoinen. Kokonaisuutena look olikin lopulta niin nooramainen, että tätä yhdistelmää täytyy muistaa käyttää toistekin!

.. ja seuraavaksi kerraksi lupaan myös etsiä vaatehuoneeni sekasorrosta vyön tuohon jakkuuni *mission impossible*.

image(5) image(8)image(2)

KUVAT / PHOTOS : JENNI

enkku2

Yesterday, I got a great chance to wear one of my favourite jackets to the theatre. This burgundy jacket with fakeleathers-leeves looks so good with black pieces and golden details, that I have a feeling that you are going to see it a lot during the autumn.


Posted in muoti and tagged by NOORA.