KIHLAPARIN KIITOSKORTIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora1

Te ansaitsette suuren suuren kiitoksen – kiitoskortin valitseminen olisi ollut ilman teidän apuanne todella haastavaa!

Koska kiitoskorttien lähettäminen oli jo nyt venähtänyt turhan pitkälle, päätin tilata ne tutusta ja turvallisesta Smartphotosta, johon bongailin sivuilta myös alennuskoodin. Olen aina ollut tyytyväinen Smartphoton kuvien laatuun ja toimitukseen, ja muutaman kerran olen tehnyt sieltä myös erinomaisia kuvalahjaostoksia. Siksi se tuntui parhaimmalta ja luotettavimmalta sivustolta saada kiitoskortit pian hyppysiimme.

Lopulta päädyimme itsekin korttivaihtoehtojemme kanssa samoihin suosikkeihin kuin te. Perhepotretti ja mustavalkoinen kuva olivat kuvasarjan onnistuneimmat ja näiden kohdalla teimmekin lopulta kompromissin. Osa kiitoskorteista tilattiin mustavalkoisesta kuvasta ja osa perhepotretista. Sivuston kautta sai tilattua myös kortteihin sopivat kauniit, laventelin lilat kirjekuoret, jotka istuivat korttien värimaailmaan suloisesti. Kortit painettin helmiäispaperille ja tyylikäs lopputulos miellytti ainakin omaa silmää. Budjetissakin pysyttiin, sillä erikoispaperille painetut ja kirjekuorilla varastetut kortit maksoivat n. euron kappale.

Eilen, kun kirjoittelin kuoriin osoitteita, muistuttelin samalla itseäni siitä, että valokuvia tulisi kyllä teettää paperille useamminkin. Koneella olevia kuvakansioita tulee harvemmin selailtua, mutta olin eilen aivan fiiliksissä, kun kävin läpi tilaamiani kuvia. Ja hei, kuinkas sitten suu pannaan, kun tietsikka sanoo sopimuksensa irti ja nielaisee kaikki kuvamuistosi..

Kiitoskorttidilemma ratkaistu ja kortit matkaavat jo kohti rakkaita tyyppejä! Jes!

enkku2

Yay! Finally it was time to send out our thank you-cards. We have been engaged for about three months already, so I guess it was about time. What do you think of the outcome?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.