MULLA OLI HYVÄ VIIKKO, KOSKA..

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora

♥ ..töihinpaluu kävi kuin tanssi vain, ilmeisesti olin onnistunut siis lomalla hieman rentoutumaankin. ♥ ..edessä häämöttää elokuun viimeinen viikonloppu, rantasauna ja mato-ongintakilpailut (kyllä, itse osallistun!). ♥ ..onnistuin nappaamaan itselleni liput Cheekin jäähallikiertueelle. ♥ ..organisoin mamille maailman parhaan synttärilahjan (synttärit ovat vasta syyskuussa ja haluaisin antaa lahjan jo nyt!). ♥ ..vietimme mukavan teehetken mummulassa tyttöporukalla. ♥ ..sain sohvaperuna-Norppaan vauhtia ja tein kokonaista neljä kunnon treeniä vielä työpäivien jälkeen (ehkä siksi töissäkin on jaksanut niin hyvin?!). ♥ ..löysin ihanat kesäpopot alesta. ♥ ..ikinä ei tiedä mitä seikkailuja elämä tuo tullessaan. ♥ ..satoi. ♥ ..Matti on ihana, vaikka ei arvostanutkaan mun tuliaisia H&M:ltä (kuka mies ei muka tykkää hotdog-kännykkäkuorista?!).

Toivokaa mulle kireitä siimoja, kalastusskaba odottaa! :D

enkku2

I had the best week. And I think Eppu had too.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.