VIIKON ALEHUPS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora

Rakastuin eilen kenkiin, en tosin näihin, joista teille nyt kirjoitan, vaan näihin, joita olen nyt palavalla rakkaudella käynyt ihastelemassa kerta toisensa jälkeen. Säästäkää minulle yksi pari koossa 38; nappaan ne sitten, kun ne joskus päätyvät alennusmyynteihin.

Voi ei, klikkasitko sinäkin nyt tuota linkkiä ja ihastuit? No mutta hei, minäpä esittelen sinulle kengät, jotka eilen hankin itselleni _7 eurolla_ lohdutukseksi. Nekin ovat ihanat.

H&M:n Coachella-mallisto iski minuun lujaa jo silloin, kun se saapui myymälöihin. Kesän alennusmyynneistä tein parikin Coachella-löytöä ja viimeisimmän niistä eilen Pirkkalan Veskasta. Alehyllyllä nökötti yksi pari kaunokaisia, ja lähinnä vitsillä vilkaisin josko koko osuisi kohdilleen. Ja se osui! Jes!

Otin kengät heti käyttöön, sillä niiden käyttöikä jää tämän kesän osalta todennäköisesti melko lyhyeksi. Ei haittaa, nyöritetyt söpöliinit odottavat kenkäkaapissa kyllä kiltisti ensi kesää.

.. noissa Parikoissa ei varpaita ois paleltanu yhtä paljon syystuulissa kuin näissä.

enkku2

Look what I found! I looove H&M’s Coachella-collection and yesterday, I found this cute pair of shoes on sale. Seven euros, OMG, seven euros! Now they are mine and I absolutely love them.


Posted in muoti and tagged by NOORA.