KIHLALAHJOTUT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

engagement

Toivottavasti kukaan ei vielä pode kihlajaisähkyä, sillä luvassa on vielä yksi lupaamani postaus 15.6. järjestetyistä kihlajaisistamme. Pääsette kurkistamaan mitä lahjapöydästämme löytyikään.

Emme toivoneet kihlajaislahjaksi mitään, sillä pitkään yhdessä asuneina meillä oli kodinkoneet ja muut tarpeelliset jutut jo hankittuna, emmekä tällä hetkellä tarvinneet mitään. Siksi olikin äärimmäisen liikuttavan ihanaa, että vieraamme olivat keksineet meille vaikka mitä ihanaa lahjaksi. Ja mikä ihaninta, koti tuoksui miltei pari viikkoa juhlien jälkeen kukkakaupalta, kun saimme nauttia upeista kihlajaiskimpuista joka huoneessa!

Olin onnesta sykkyrällä, kun paketeista paljastui esiin muun muassa uudet aterimet. Vanhat olivatkin jo sen verran kulahtaneet, että nyt pääsemme keräämään upouutta sarjaa. Kupliva korkattiin jo illalla, kun kilistelimme hyvin sujuneita juhlia ja rakkaiden vanhempiemme lahjojen avulla saamme tehtyä syksymmällä vaikkapa pienen viikonloppureissun Euroopassa. Olin tuolloin niin herkässä mielentilassa, että nyyhkytin jopa lukiessani onnittelukorttien ihania runoja.

Kaiken tuon kukkameren joukosta on esiteltävä eritoten yksi lahja, jossa oli mielestäni upea ja mielikuvituksellinen ajatus takana. Olen norppakummiudestani täälläkin usein kirjoitellut ja arvostan lahjoja, jotka ovat ”luontoystävällisiä”. Roosa poikaystävineen toi meille nimittäin kehystetyn diplomin lahjaksi, josta selvisi, että he olivat nimissämme lahjoittaneet WWF:lle rahaa Suomen metsien suojelutyötä varten. Lahja oli loppuun asti mietitty, sillä kehys oli piilotettu ihanaan Vallilan paperikassiin, jota koristivat metsässsä huhuilevat pöllöt. Aivan ihanan liikuttava lahja! Napatkaahan tästä idea talteen, sillä WWF:ltä löytyy lukuisia tälläisiä lahjoituskohteita.

Ja ai niin, saimmehan me myös sen kyseenalaisen kihlajaislahjan..

Suuri kiitos vielä jokaiselle kanssamme juhlineelle, ja tietysti teille, jotka olette minut kerta toisensa jälkeen saaneet liikutuksen kyyneliin kommenteillanne. <3

enkku2

One more engagement-post coming up! As I promised, I also wanted to make a post about our engagementgifts. Our family surprised us with amazing gifts and everyone of them was so special. And those bouquets! So stunning! I have been feeling so lucky and happy for a few weeks now that I don’t want this feeling to end ever. I wish you all a happy day.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.