VOIHAN MANSE MIKÄ MUOTIKIRPPIS!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Jo muutamana vuonna oma kesäni on startannut käyntiin vauhdikkaasti Tampereen Muotikirppiksellä. Voi sitä kutkuttavaa jännitystä mahanpohjassa, kun kello lähenee yhtätoista ja shoppailijat päästetään sisään. Teitä oli eilen liikenteessä taas niiiin paljon!

Neljän tunnin kirppistely vei allekirjoittaneesta niin mehut, että kurvasimme myyntiassarini Matin kanssa Mäkkärin kautta kotiin. Eipä päivä olisi paljon paremmin voinut sujua. Ensin muotikirppistelyä ja sitten hyvää ruokaa, ei huono. Sain kuitenkin ihanasta tapahtumasta niin paljon virtaa, että lopulta päädyin illalla tekemään vielä kunnon treeninkin kotona. Loistava lauantai!

Teittekö eilen hyviä löytöjä? En itse ehtinyt pöydän takaa ollenkaan kierrokselle, mutta lavalta pöytiä kurkkiessani päädyin siihen, että ehkä oli ihan hyvä vaan, että pysyin vain oman pöytäni takana. Voin melkein vannoa, että kotiin olisi tullut kannettua enemmän tavaraa kuin mitä vein myyntiin jos olisin kirppistelemään ehtinyt. ;)

Ja hei oli ihana tavata teitä! Moni lukijakin tuli moikkailemaan ja shoppailemaan, kiitos siitä. On aina ihana saada kasvot kommentoijien taakse ja toivottavasti törmäillään vielä vastaisuudessakin. <3

Nyt hyvillä mielin kohti leppoisaa sunnuntaita.

Psst. Muutama kirppiksellä myymättä jäänyt juttu etsii vielä uutta kotia; olisiko teillä kiinnostusta blogikirppikselle?

enkku2

I had a great day yesterday! It was time for the annul fashionfleamarket here in Tampere and the best thing was meeting you guys! Thank you for making my day!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.