SAMA TAKKI KESÄT TALVET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa jos asukuvissa käyttää samaa takkia sekä helmikuussa että kesäkuussa.

Kyllä se itkun puolelle taitaa mennä.

IMG_9813 IMG_9827 IMG_9832

| TAKKI / JACKET VERO MODA  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  NEULE / SWEATER MICHAEL KORS  FARKUT / JEANS LIU JO  AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G  TENNARIT / SNEAKERS CONVERSE |

Mä en tykkää matkustella kesällä. Suomen kesä on kaunis ja vehreä ja reissaamisen jätänkin useimmiten syksyä tai kevättalvea piristämään. MUTTA. Ihan oikeasti. Nyt eletään kesäkuun alkua, takana on pitkä ja pimeä talvi ja energiavarastot alkavat olla nollissa. Viikon kesäloma häämöttää nurkan takana ja kovin mielelläni sitä ennen kiikuttaisin jo TALVItakit varastoon. Ikinä ennen ei ole äkkilähtö houkuttanut näin paljon. Sen verran hyvin tunnen kuitenkin itseni, että syksyllä kaipaan reissua vielä enemmän. Niinpä kietoudun kiltisti talvitakkiini ja yritän keksiä lomalle jotakin sisätiloissa tapahtuvaa tekemistä. Kuten suihkurusketuksessa käymisen. Just saying.

IMG_9810

Kitinät sikseen, luvassa on onneksi mahtava viikonloppu! Huomenna tuutte kaikki moikkaamaan mua Muotikirppikselle (eksniin?! <3) ja sunnuntaina yritän houkutella jonkun kanssani Särkänniemen Koiramäkeen, jonne pääsee nyt viidellä eurolla! Teen siis kaikkeni, että unohdan maanantaisen hammaslääkärini ja toivon, että viikonloppuna tarkenisi jo hetken edes nahkatakilla.

Huomenna nähdään!

Ps. Sekä Curiouser & Curiouseria että Pirkon blogia voi seurailla nyt Blogilistan loputtua myös Blogipolun kautta, käykäähän tsekkaamassa!

IMG_9824

enkku2

Yes. You got it right. I’m wearing the same jacket as I was wearing in February. It’s June, and the weather is still freezing. You gotta love the four seasons right? But luckily it’s Friday today and I’m going to have an awesome weekend. Any plans for the weekend?


Posted in muoti and tagged by NOORA.