VIIKONLOPPUNA : MAAJUSSIN MORSIAN- EDITION

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

farminoora

Viikonloppuna minä..

♥ .. pakkasin kimpsuni ja kampsuni töiden jälkeen suunnatakseni maalle.  ♥ .. katselin talon ikkunasta takapihalla käyskenteleviä kurkia. Hämmentävän upeaa tälläiselle citytytölle. ♥ .. luin pitkästä aikaa miltei kokonaisen kirjan alusta loppuun kahdessa päivässä. ♥ .. kaivoin läppärin esiin vain kaksi kertaa koko aikana. ♥ .. leikin maajussin morsianta ja kipusin traktorin hyttiin.

♥ .. tajusin, että omista ylioppilasjuhlistani on jo miltei kymmenen vuotta. ♥ .. huolestuin kovin pikku-Epusta, joka kipeili viikonloppuna. :( ♥  .. katsoin euroviisuja sinnikkäästi monta tuntia ja nukahdin juuri siinä vaiheessa, kun pisteitä alettiin jakaa. Great. ♥ .. söin mahani täyteen Matin mestarikokki-äidin ruokia ja kävin luontoretkellä Matin isän kanssa. ♥ .. pitkästä aikaa hidastin vauhtiani ja olin vaan.

Mitäs sulle kuuluu?

enkku2

I had a great farmweekend! On Saturday after work, I decided to leave the city and drive to the countryside. I had a relaxing and different weekend with the family; this citygirl had so much fun.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.