EPUN PÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

”Moi. Mulla on täällä meneillään ihan kissanpäivät. Pääsin päiväretkelle maaseudulle juuri sopivasti Valtakunnallista Koiranpäivää juhlistamaan. Mää tuun niiiiin saamaan tänään extrakinkunsiivun. Mulla on sellainen tunne luissani.

eppu

Koiranpäivä. Hahaa! Meidän karvakuonojen ikioma päivä, jolla Suomen Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Me koirat olemme korvaamattomia; ihmiset niin ilahtuvat, kun kipitämme niitä ovelle vastaan tai teemme hölmöjä temppuja. Ja niiden tekemisestä saa vielä namejakin. Noorakin on aina niin innoissaan, kun heitän highfivet, kun se sanoo ”Ilves!”. Mä oon sisimmissäni Tapparan miähiä, mutta en ole hennonnut sitä Nooralle kertoa. Se taitaa tykätä musta muutenkin tosi paljon, kun kerää mun kakatkin ulkoa talteen. WTF, kysynpähän vaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin eilen vähän ostoksilla (no oke, en ihan yksinäni, mutta palkinnon valitsin itse), ja päätin arpoa ruutujen toisella puolen olevien karvakavereiden kesken Koiranpäivä-yllärin. Mitääh? Tosimiehet tykkää pinkistä narulelusta! Ja ihan omista viikkorahoistani ostin palkinnon, vaikkakin joku koirannamisponsori olisikin niiiin törkeen siisti juttu. MUTTA mä haluan nähdä minkänäköisiä koirakavereita siellä on! Tägää siis koirakaverisi kuva Instagramiin häshtägillä #cceppu ja osallistut yllänäkyvän palkinnon arvontaan. Kuvan voi lähettää myös sähköpostilla tai Facebookin kautta, mutta liitä mukaan ainakin karvaturrin nimi ja ikä. Noora lupasi koota koirakaverien kuvista kollaasin myös tänne blogin puolelle.

Ja okei okei, kyllä kuumat kissatkin saa osallistua, mutta en sitten tiedä tykkääkö ne puruluista ja koirankakkapusseista?

Tänään on meidän päivä tyypit. Pentukatseet käyttöön ja nameja vinkumaan!

Terveisin,
Kaikkien tyttökoirien pörröinen sankari Eppu

Ps. Mä en sitten kestä, jos kukaan ei osallistu. Se ois nolointa ikinä.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

Today it is the official Dogs’ Day here in Finland. Woof!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.