PÖLYPILVIÄ JA LUONNONVOIMIA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

candc

Ah, lunta! Hetkellinen helpotus tälle nuhanenälle. Kevät on tänä vuonna saapunut niin pölyisenä, että itse suuntaan heti aamusta lääkäriin. Josko se siitä sitten, kun saisin kunnon lääkkeet, joilla taistella pölypilviä vastaan. ;)

Kevät on rasittanut aivan uskomattomasti tänä vuonna myös kroppaani ulkoisesti. Kuten jo kerroinkin, kasvojeni iho kuivuu huimaa vauhtia ja samoja reaktioita on havaittavissa myös eritoten käsissä. Toteutinkin viikonloppuna pienen hemmotteluhetken kotosalla, kun muistin vanhan hyväksihavaitun ”kuorinta-ainereseptin”, jolla aiemminkin on laitettu hetkessä kädet kuntoon.

Tein pienen miksauksen, johon sekoitin teelusikallisen oliiviöljyä, teelusikallisen hunajaa ja ripauksen sokeria. Sekoitin ainekset yhteen ja hieroin sen käsiini. Sokeri toimii tässä seoksessa hellänä kuorinta-aineena, oliiviöljy kosteuttaa käsiä ja hunaja pehmentää kovettumia. Pintakuiva ja ärtynyt iho nauttii myös hunajan, luonnon oman antibiootin, kosteutta säilyttävistä ominaisuuksista. Seoksen voi hetkeksi ennen poispesua jättää vaikuttamaan, sotkujen välttämiseksi käsiin kannattaa siksi aikaa sujauttaa vaikkapa puuvillahansikkaat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuorinnan jälkeen hieroin käsiini vielä Yves Rocherin talvi-iholle suunnattua tehovoidetta (Cold Weather Balm Enriched with Shea/*saatu blogin kautta), jonka karitevoi pehmentää kovettumia ja korjaa ihovaurioita. Lopuksi kevätkädet viimeistellään Lumenen Gel Effect-lakalla.

Hus pois pölypilvet, enkä oikein välitä takatalvestakaan. Voitaisiinko suoraan hypätä kesään?

enkku2

Dry hands? Mix together some honey, some oliveoil and some sugar. This mix will moisturize and soften your hands and it is the perfect solution for dry skin. After washing it, apply some handcream and finish the homemanicure with the bright pink nailpolish.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.