RUUSUPUSKA BARCELONASTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc103

| 1 SORMUKSET / RINGS H&M 2 TAKKI / JACKET ADIDAS ORIGINALS  3 HUULIPUNA / LIPSTICK H&M  4 TOPPI / TOP SAMSOE & SAMSOE (NELLY.COM)  5 FARKUT / JEANS LIU JO (FASHIONSTORE)  6 LENKKARIT / SHOES NLY SHOES |

Ah, ihania tuollaiset poikienreissut! Matti vietti muutaman päivän Barcelonan lämmössä ja ilmoitti minulle eilen, että saan naistenpäivän ruusut vähän myöhässä ja vähän erilaisessa muodossa kuin tavallisesti. Adidas Originalsin myymälästä oli nimittäin tarttunut Matin matkaan Adidaksen Red Clash-mallistoon kuuluva verkkatakki, joka on aivan tajuttoman upean näköinen! Tälläisistä ruusupuskista tykkään, tämä tuskin kuihtuu yhtä nopeasti kuin tavanomaiset kimput.

Takki on vielä toistaiseksi Helsingissä, jonne Mattikin jäi reissunsa jälkeen vielä muutamaksi päiväksi, mutta se ei estänyt minua visioimasta takin ympärille jo hyvännäköistä asukokonaisuutta. Farkkukaappini kaipasi uusia Liu Jo:n pöksyjä sisuksiinsa, joten laitoin nuo mustat pökät tilaukseen (..Fashionstore, 60 €, sanoisin, että aleprosentti kohdillaan!). Samankaltainen toppikin kaapista jo löytyy, joten ei muuta kuin punaa huuliin ja kevättä kohti. Ja nyt jos koskaan mun sitten viimeistään pitää opetella käyttämään punaista väriä..

Erinomaista tiistaita kaikille! <3

pirkonpaletilta1 – Kopio

Tsekkaa uusin Pirkko kuvaa klikkaamalla!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

enkku2

Well that’s my kind of souvenir! My boyfriend spent a few days in Barcelona and look what I got! I love looove loooove that jacket from Adidas’ Red Clash-collection. Thanks babe!


Posted in muoti and tagged by NOORA.