HARMAA, HARMAAMPI, HARMAIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc1132015

 TAKKI / JACKET H&M   HUIVI / SCARF GINA TRICOT  NEULETAKKI / CARDIGAN GINA TRICOT PUSERO / SHIRT BIKBOK  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES H&M  LAUKKU / BAG GUESS LUXE

Varrella virran näytti eilen hyvin harmaalta, synkältä ja märältä. Ilmassa haisi mullan ja sateen sekoitus. Niin paljon kuin kevättä rakastankin, on tämä aika vuodesta kyllä se kaikista harmain. Harmauden unohtaa aurinkoisina päivinä, mutta kun koiralenkillä lenkkikaverisi talloo kuravellissä ja koirankakoissa, sade latistaa kikkurasi alta aikayksikön ja astut mokkasaappaillasi autosta noustessasi suoraan vesilätäkköön, tulee kesää ikävä. Jotta se kesä saataisiin tänne, täytyy kuitenkin ensin rämpiä läpi tämän harmaan alkukevään. Ja ehkäpä näissä melankolisen synkissäkin asukuvissa on se oma kevätfiiliksensä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen nyt viikon asustellut Epun kanssa enemmän tai vähemmän vanhempieni nurkissa. Heistä oli korvaamaton apu koiranvienneissä, kun itse köhisin kipeänä ja oli ihanaa majailla miltei viikko omassa vanhassa huoneessani. Tänään Matti saapuu kuitenkin reissultaan kotiin (tuliaiseni kera!<3) ja arki alkaa kipeilyn jälkeen palautua normaaliin rytmiinsä. Ja pääsiäislomakin alkaa olla jo ihan nurkan takana. Ennen kuin huomaammekaan asukuvien taustatkin alkavat vihertää.

Keskiviikkohaleja kaikille!

Psst. Ja hei, et kai ole missannut tätä korvisarvontaa?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

enkku2

As much as I love spring, I have to admit that there are also some things I hate about it- like this greyness (is that a world?!). When the Sun isn’t shining, the world looks so grey and brown, it’s full of dirt and you can smell the rain in the air. But. We need this grey March so we can enjoy the feeling of the summer just around the corner. That’s why I decided to wear such a dark outfit too. At least it fits with the nature.


Posted in muoti and tagged by NOORA.