RUSETILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

rusettinuttura

Mikäli rusettinuttura on aivan liian too much omalle päälaellesi keikkumaan, miten olisi pikkuriikkinen rusetti takaraivolla? Koska Pirkonkin puolella innostuttiin vinkkailemaan helpoista pikakampauksista, päätin esitellä teille oman lempparini, helpon ja suloisen kampauksen, joka saa hymyn huulille ja joka toimii erinomaisena huonon hiuspäivän karkoittajana.

1. Jaa hiukset kahteen osaan ja kokoa päällihiukset yhteen tuollaiselle puoliponnarille (or what is it called?!). 2. Jaa nuttura kahteen osaan. 3. Nosta ponnarin pää kahtia jaetun nutturan keskiosan läpi ja käännä ponnarin pää hiusten alle piiloon. Asettele rusetti paikoilleen pinneillä.

rusettinuttura

Syötävän söpöä ja nopeaa – ovatko rusettinutturat jo ihan out vai laitatteko tutoriaalin testiin?

enkku2Hey guys! It’s time for an easy breezy hair-tutorial! J’adore bowbuns (is that a real word!?) and for those days when I don’t want to put all of my hair in a bun, I use this technique. A cute and girly little bow looks adorable and it’s really simple to do. It’s also a great way to make the bad-hair-day disappear..


Posted in kauneus and tagged by NOORA.