YSTÄVÄLLINEN VIIKONLOPPU

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

candc172

Toivoisin, että kaikki viikonloput olisivat yhtä ystävällisiä kuin viimeisin.

♥ Sain perjantaina valtavan tulppaanikimpun kukkalähetyksenä töihin Yves Rocherilta. En muista koska viimeksi olisi hymyilyttänyt yhtä paljon. ♥ Igor-italianvinttikoira lupasi edelleen olla ystäväni, vaikka en antanutkaan sen lipaista suklaanalletikkaria. ♥ Mummu oli laittanut puikot kilisemään ja pyytämäni sateenkaarenväriset villasukat olivat valmistuneet ennätysnopeasti. ♥ Söimme muorin kanssa lauantaina pussillinen sydämenmuotoisia vaahtokarkkeja.  ♥ Vein hänelle myös yhden lottorivin ystävänpäivälahjaksi ja vaikka meistä ei miljonäärejä tullutkaan, saimme molemmat uudet matot. ♥ Mattia lahjoin Luontoarvalla ja jouduin kahteen kertaan tarkistamaan, että tekeekö Eppu sivutöinään mallinhommia, kun arvassa ollut koira oli niin kovin tutunnäköinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Aurinko helli ystäviä viikonloppuna. ♥ Vein Matin treffeille Hakametsään. Hävittiin kuusnolla. ♥ Eppu pääsi viettämään pakkasviikonloppua maalle Matin vanhempien luokse ja me nukuttiin sunnuntaiaamuna pitkään. ♥ Sain järjestettyä työhuoneeni kuntoon, Matti ei tosin arvostanut sitä, että tarvitsin huonekalujen siirtelyapua sunnuntai-iltana kello yhdeksän. ♥ Annoin onnenpotkun Pirkolle ja passitin hänet matkoihinsa. ♥ Huomasin, että ympärilläni on valtavasti ystävällistä porukkaa. ♥

candc1721

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Our Valentine’s Day in a nutshell. So sweet.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.