PILKILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_6512 IMG_6497 IMG_6484

Jos mukana olisi ollut jääkaira ja päällä pilkkihaalarit, olisin käynyt kysymässä tuolta takanani kököttävältä pilkkijältä josko saisin liittyä seuraan. Järvellä ei tuullut, aurinko paistoi, koirat juoksentelivat vapaana rannan tuntumassa ja mieli oli yhtä säteilevä kuin sääkin. Mitäpä sitä muutakaan olisi tehnyt kuin istahtanut kylmälaukun päälle narraamaan kaloja.

Noh, varustus ei siihen hommaan nyt kuitenkaan ollut ihan oikeanlainen, joten tällä erää nappasimme järvenjäällä vain asukuvat ja päätimme ottaa tavoitteeksi käydä jäällä vielä säiden salliessa hiihtelemässä.

TAKKI / JACKET BIKBOK  HUIVI / SCARF SALLY&CIRCLE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES LE SPECS (*blogin kautta saatu)  NEULE / SWEATER GINA TRICOT  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  SAAPPAAT / BOOTS H&M   LAUKKU / BAG GUESS LUXE

IMG_6477 IMG_6510

Viikonloppu oli ihana ja tämä on ollut aivan ihana maanantai. Kyllä! Maanantaikin voi olla ihana. Aamulla avautui Pirkon oma blogi (jokainen sinne tullut kommentti sai mut hihkumaan ilosta!) ja nyt suuntaan syventymään Olympuksen saloihin Veeran opastamana. Nyt on niin hyvä boogie päällä, että toivon energian pysyvän samoissa tasoissa koko viikon ajan!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : I had a great weekend and this has been one of the greatest Mondays ever! I wish you all an energetic week, let’s hope that the Sun will shine as bright as during the weekend. <3

IMG_6508


Posted in muoti and tagged by NOORA.