#OOTD : SATAMALLINEN SUNNUNTAITA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_6150 IMG_6137 IMG_6145 IMG_6154 IMG_6149 IMG_6138

 TAKKI / JACKET BIKBOK    PIPO / BEANIE GINA TRICOT  KAULAHUIVI / SCARF GINA TRICOT  NEULE / SWEATER MICHAEL KORS   FARKUT / JEANS GINA TRICOT  LAUKKU / BAG GUESS LUXE  KENGÄT / BOOTS ARCTIPS (*blogin kautta saatu)

Photo credits : J. NÄPPILÄ

IMG_6151IMG_6155IMG_6139

Onni on perhe, joka kannustaa bloggaamiseen hullaantunutta Nooraa niin, että sunnuntaiajelu johti tänään siihen, kun iskä bongasi mahtavan asukuvauslokaation, äiti lupasi olla kameran takana ja poikaystävä varmisti vielä kotiin tullessa, että tarvitseeko bloggaaja vielä kuvausapua, kun poikaystävä suuntaisi tulevalla viikolla muutamaksi päiväksi bloggaajan ulottumattomiin opiskelujen perässä ja jättäisi bloggaajan ilman hovikuvaajaa hetkeksi. Ja koko tänä aikana bloggaajan ei tarvinnut kuin hymyillä ja siristellä lumisateessa silmiään asukuvia otettaessa.

Te ootte kaikki niin kauheen ihania. <3

Psst. Nousi muuten heittämällä tuo Bikbokin alelöytötakki lempparitakikseni.

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Let it snow, let it snow, let it snow.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.