PIRKON PALETILTA : RUUSUSEN UNTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

0124747_PE281662_S5banneri1

Ensivaikutelma : Kuvittele, että olet juuri vetänyt 100 vuotta kestävät päikkärit. Silmissä on unihiekkaa, kasvot ovat nuukahtaneet. On talviaamu ja kasvojen pesu viileällä vedellä saa ne kuivumaan entisestään. Muistat hyvän haltiattaren neuvot siitä, että aamupesulla kasvoille kannattaa suihkauttaa vain kasvovettä. Ruusunen voi jälleen freshinä jäädä odottamaan prinssiään.

JURLIQUE Rosewater Balancing Mist

PIRKON PLUSSAT :

+ soveltuu päivittäiseen käyttöön
+ mieto tuoksu
+ imeytyy nopeasti
+ kosteuttaa tehokkaasti
+ soveltuu myös meikin päälle

Olenko todella ainoa, jolla kesti vuosikymmeniä tajuta, että kasvovesi on enemmän kuin tärkeä osa kasvojen ihonhoidon rutiineja? Pintakuiva ihoni löysi helpotuksen heti, kun aloin aamuisin ja iltaisin suihkimaan Jurliquen vettä kasvoilleni. Sen lisäksi, että tuote kosteuttaa kasvoja, se myös virkistää. Täydellinen tuote pakattavaksi esimerkiksi pitkille lentomatkoille käsimatkatavaroihin. Ruusu ja aloe vera hemmottelevat ihoa ja jokainen Ruusunen herää kauneusuniltaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tarttuu tähän Jurliquen suihkepulloon.

Tutustuin Jurliquen tuotteisiin jo vuosia sitten testiin saamieni tuotteiden kautta ja jäin koukkuun. Viime aikoina olen ostanut Jurliqueta muun muassa Hillstrands.comista tai tietyistä kauneushoitoloista. Tampereella Jurliqueta myy esimerkiksi Aurinkolintu.

Säkenöivää päivää prinsessoille! <3

2BANNERI

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

 IN ENGLISH : I have found the best balancing mist ever for winter. My skin has been very dry lately, but with the help of this Jurlique’s product my skincareproblems are solved! Have you tried it?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.