LUNTA & LOHIKÄÄRMEITÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_6065

| TAKKI / JACKET JEANE BLUSH  HUIVI / SCARF ANDIATA  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  REPPU / BACKPACK FJÄLLRÄVEN |

Pakkasin eilen reppuuni kameran, kun tarkoituksenani oli käydä kuvailemassa kaunista lumisadetta, joka kuorrutti maailman taas valkoisella kuorrutuksella. Samalla sekunnilla kun astuin ovesta ulos, tuo taianomainen lumisade loppui. Lumisadetta tai ei, päätimme kuitenkin käydä tekemässä reippaan kävelylenkin ihanan leudossa talvisäässä. Ja tulipa matkan varrella kamerallekin käyttöä, kun törmäsimme muun muassa lohikäärmeeseen..

IMG_6063 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_6048

Tuo joululahjaksi saatu Kånken on osoittautunut muuten maailman parhaaksi reissukaveriksi ja toisinaan olen napannut sen mukaan jopa töihin. Kun repussa eilen oli enemmän painoa, huomasin myös sen, kuinka hyvin se pitikään hartiani alhaalla ja ryhdin suorana. En keksi siitä muita huonoja puolia kuin sen, että sen sisuksista ei löydy yhtäkään pikkutaskua.

Talviseen asuuni kuului tuon pirtsakan repun lisäksi myös takki, jonka olen hankkinut vuosia sitten. Muistatteko vielä, kun blogimaailma kävi kuumana Nelly.comissa myynnissä olevista Jeane Blushin Tove-parkatakeista? Omani on vielä loistavassa kunnossa ja kovassa päivittäisessä käytössä. Takki on superlämmin ja kivannäköinenkin, joten se löytynee vaatekaapista vielä pitkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_6069 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukavan viikonlopun jälkeen ei maanantaikaan ahdista ollenkaan. Päinvastoin, en muista koska olisin näin virkein mielin lähtenyt kohti uutta viikkoa. Sen jälkeen, kun järkeistin ajankäyttöäni, olen löytänyt nimittäin aikaa myös liikunnalle ja pitkän urheilutauon jälkeen on jälleen ihmeteltävä sitä, kuinka hyvää liikunta oikeasti kropalle ja mielelle tekeekään!

Mukavia maanantaifiiliksiä kaikille! <3

IN ENGLISH : Yesterday, I was planning to go and take some pictures of the snowy winter and we ended up spending a couple of hours in the beautiful nature. The weather was amazing and even though I didn’t get almost any good pictures, I felt so refeshed and happy after a long walk! I hope you all have a great Monday!

IMG_6045

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |


Posted in muoti and tagged by NOORA.