HUOMENTA MUUMIT!

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenta mammat, papat, neidit ja peikot, katsokaas mikä ihana talo eksyi meidän aamupalapöytäämme! Siitä on tainnut tulla nyt jo aivan tapa, että aina uuden muumimukin ilmestyessä, Curiouser & Curiouserin puolelle ilmestyy siitä kutakuinkin heti postaus. En vaan yksinkertaisesti voinut tätä(kään) uutta mukia vastustaa. Aamukahvia siitä ei kuitenkaan tänään juotu. Muki on julkaistu juhlistamaan Muumien 70 v.-syntymäpäivää, joten jonkinlainen keräilyaarre tämäkin siis on- josko vaikka Matti ostaisi minulle toisen talon ystävänpäivälahjaksi, jotta saisin joskus uudesta lempparistani juoda ihan kupillisen kahviakin Muumien synttäreiden kunniaksi.. Matti! Kuulitko?

candc171

Ostin oman mukini Iittala Storesta ja kuten varmaan olette nähneetkin, kupin mukaanhan saa pahvisen katon Muumitalon ylle. Varsinaista funktiota tuolle katolle ei taida olla, ideana hauska, mutta kuinkakohan sen saisi pysymään tallessa? Iittala Storessa kuppi pakattiin myös ihanaan Muumien synttärikassiin, joka tietysti täytyy pitää tallessa myös. Huh, on tässä taas keräilijällä tekemistä! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muumit nukkuvat talonsa uumenissa tällä hetkellä leppoisia talviunia, mutta me tavismuumit kaipaamme välillä vähän energiaa arkeen. Surautin äsken taas maailman parhaat fruitiet meille blenderissä aamupalaksi. Näiden voimalla jaksaa ja väittäisin, että melkoinen terveyspommikin tämä herkku on. Fruitie on hirvittävän rumaa väriltään, mutta maussa ei ole vikaa- testatkaa vaikka!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Of course I had to have it!! The new Moomin mug from Arabia is here, and the Moominhouse is definitely my new favourite. Moomins are celebrating their 70th birthday this year and from the picture you can find many familiar Moomins and their friends. Happy birthday!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.