PIRKON PALETILTA : LUOMUVADELMAVENEESSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Perjantaipirkko kertoi teille pari viikkoa sitten kaipaavansa uusia haasteita ja kuvioita elämäänsä. Niinpä yhdessä tuumin Pirkon kanssa päätimme, että jatkossa Pirkko tulee olemaan yhä isompi osa blogiani. Pirkon Paletilta-kategorian alta löydät vastaisuudessa niin kosmetiikkaesittelyitä kuin niitä-tuttuja-ja-turvallisia Perjantaipirkkojakin. Pirkko aikoo kokeilla kauneusbloggaajan siipiään ja tutustuttaa teitä omiin suosikkituotteisiinsa, kuitenkin niin, että kaikki tämän kategorian alta löytyvät jutut ja kuvat ovat omista vesiväripensseleistäni lähtöisin. Uuden kategorian kautta pääsen lisäämään vielä yhden harrastuksistani mukaan bloggaamiseen – maalaamisen. Ties mitä Pirkko vielä oman kategoriansa alle keksiikään!

Uudet kujeet pääsevät nyt käyntiin Pirren lempparisuihkugeelin voimin.

ppalettti1banneri1

Ensivaikutelma:

Tuuli lennättää hellehattusi marjapensaaseen. Keräät hatun täyteen hehkuvan punaisia, kesältä maistuvia vadelmia. Parhaalta vadelmat maistuvat laiturilla, kun huljuttelet varpaitasi raikkaassa järvivedessä. Vadelmansiemenet takertuvat hampaisiin ja pörriäinenkin istahtaa hattusi reunalle, surisee ja kummastelee. Kesä tuoksuu vadelmilta, jopa pörriäinen tietää sen.

YVES ROCHER Exfoliating Shower Gel Organic Raspberry (*ei mainoslinkki)

Pirkon plussat:

+ soveltuu päivittäiseen käyttöön
+ edullinen hinta
+ herkullinen, luomuvadelman aito tuoksu
+ riittoisuus

Talven kuivattama iho vaatii huomiota. Sitä ei saa kuitenkaan rasittaa liikaa, vaan ihoa tulee hoivata hemmotellen. Liian voimakkaat kuorinta-aineet voivat olla liian raskaita kuivalle iholle, siksipä ihastuinkin valtavasti tähän Yves Rocherin vadelmanpunaiseen purnukkaan. Tämä suihkugeeli on pehmeän rakeinen. Siemenet ovat täysin luonnontuotteita, sillä ne ovat peräisin vadelmista ja kiivihedelmistä. Käytön jälkeen ihosta tulee pehmeä ja sileä.

Herkullista viikonloppua kaikille! <3

2BANNERI

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

 IN ENGLISH : Pirkko is back! She wanted to create something new and that’s why, Pirkko is going to be an even bigger part of my blog from now on. She loves beautyproducts (..as we all) and because of that (and because I want to include my paintings into my blog! :D) Pirkko has now her own category ”Pirkko’s Palette” on my blog. We’ll see how this goes!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.